close

Fietsendragers outlet

Fietsendrager kopen bij KARWEI

Koop een fietsendrager voor de auto als je graag je eigen fiets mee wilt vervoeren naar een andere locatie. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg naar de Veluwe of een andere plek waar je graag met je eigen fiets rond wilt touren. Met de fietsendrager hoef je de fiets niet in de auto te stoppen, als dat überhaupt past, en zo bespaar je heel wat ruimte in de auto. De meeste fietsendragers zijn geschikt voor alle stadsfietsen, alleen met mountainbikes moet je goed opletten of de wielgoten het juiste formaat hebben. Bij sommige fietsendragers zijn deze overigens verstelbaar.

Fietsendrager auto

In het assortiment van KARWEI zijn fietsdragers te vinden die inklapbaar zijn, en daarom makkelijk op te bergen. Deze fietsendragers kunnen over het algemeen twee fietsen houden, en meestal tot een gewicht van 30 kilogram. Fietsen kun je met de fietsendrager op het dak of achterop de trekhaak vervoeren. De fietsendrager op het dak is doorgaans iets voordeliger, maar de fietsendrager voor de trekhaak is vele malen praktischer en efficiënter. Wel een tip: vul je achterbak eerst met al je spullen voordat je de fietsen op de fietsendrager koppelt!

Fietsendrager voor de trekhaak

Met een fietsdrager voor de trekhaak kun je een of twee fietsen meenemen die je zeer gemakkelijk koppelt aan de trekhaak van je auto. Het is de meest praktische oplossing om je fietsen mee te vervoeren. Let wel op, door de fietsen achterop je auto word je kenteken afgeschermd. Dat is wettelijk niet toegestaan. Gelukkig wordt dat door deze fietsendrager gemakkelijk verholpen. Op deze fietsendrager zit namelijk een kentekenplaathouder waar je je kenteken op koppelt zodat deze altijd zichtbaar is.

Zoek je een fietsendrager voor je auto om op een praktische wijze je fietsen mee te vervoeren? Bekijk dan het assortiment aan fietsendragers, zoals een fietsendrager op de trekhaak, en bestel er gemakkelijk een online. Ook kun je de fietsendragers bij een van de bouwmarkten bij jou in de buurt bekijken en de medewerkers om advies vragen!