close

Verhuisdozen outlet

Verhuisdozen kopen bij KARWEI

Verhuisdozen nodig voor je komende verhuizing? Vind op deze pagina de verhuisdozen en handige verhuisaccessoires om jouw verhuizing iets makkelijker en fijner te maken! Een nieuw huis in een nieuwe buurt, en meubels in een nieuwe kamer is natuurlijk leuk en spannend. Maar er komt heel wat bij kijken voordat al je spullen verhuisd zijn. En dan moet alles ook weer in elkaar gezet worden én de juiste plek krijgen. Het succes achter een voorspoedige verhuizing is het gebruik van goede verhuisdozen die te verkrijgen zijn bij KARWEI. Zo vervoer je alle verhuisspullen veilig en geordend!

Verhuisdozen bestellen doe je online

Verhuisdozen bestellen doe je gemakkelijk online. Zo maken we een van de vele verhuistaken net wat makkelijker voor je, zodat je snel aan de slag kunt met het grote werk. Het is een behoorlijk karwei om al die boeken, borden, kleding en andere spulletjes in te pakken en te verhuizen. En om daarna nog terug te vinden wat je hebt ingepakt, kan ook een uitdaging zijn. De verhuisdozen van KARWEI hebben handige schrijfvlakken, zodat je gemakkelijk je favoriete boeken en kleding terug kunt vinden. Zo schep je toch nog een beetje orde in de chaos! Bestel je verhuisdozen online en sorteer ondertussen alvast al je spullen, zodat ze snel in de juiste verhuisdoos kunnen!

Verhuisdekens en verhuisdozen voor extra veiligheid

Bij KARWEI vind je niet alleen verhuisdozen, maar ook inpakpapier, noppenfolie en verhuisdekens om je breekbare spullen te beschermen. Gebruik bijvoorbeeld de verhuisdeken om je kostbare spiegel of fotolijsten tussen te leggen. Veiligheid staat voorop bij KARWEI, en dat geldt ook voor de verhuisdozen. Onze verhuisdozen zijn gemaakt van sterk karton en de handvatten hebben zelfs drielaags verstevigd karton. Zo draag je zelfs je doos met zware boeken gemakkelijk naar de bovenste verdieping, zonder bang te hoeven zijn dat het scheurt. Ook hoef je niet te stoeien met tape, aangezien de verhuisdozen van KARWEI zelfsluitende bovenkleppen hebben. Toch bang dat de verhuisdoos al je encyclopedieën of dikke studieboeken niet houdt? Daarvoor hebben we de KARWEI Verhuisdoos Professioneel met dubbel verstevigd karton. Stevigheid gegarandeerd!

Wil je nieuwe verhuisdozen kopen? Kijk online in onze webshop voor meer hulp bij het verhuizen. Zo kun je bij KARWEI niet alleen verhuisdozen kopen, maar ook verhuisdekens, inpakpapier of noppenfolie om je breekbare spullen te beschermen. Laat je verhuisdozen makkelijk thuisbezorgen en kies zelf je bezorgdag!