close

Huishoudtrappen outlet

Handson huishoudtrap aluminium 6 treden 125cm stahoogte
Handson huishoudtrap aluminium 6 treden 125cm stahoogte
59.
95
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product
Handson huishoudtrap aluminium 5 treden 105cm stahoogte
Handson huishoudtrap aluminium 5 treden 105cm stahoogte
49.
95
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product

Huishoudtrap kopen bij KARWEI

Kom jij ook altijd lastig bij de kastjes boven de keuken? Of wil je de kasten eens goed van boven schoonmaken? Met de huishoudtrap kom je vrijwel overal bij! Voor elke klus is er wel een huishoudtrap te vinden die voldoet aan jouw wensen. Ga je aan de slag in de tuin en wil je de hoge struiken en bomen snoeien? Er zijn meerdere maten huishoudtrappen te vinden waarmee bomen van meters hoog bijgewerkt kunnen worden. Maar ook voor kleine klusjes of handelingen komt de huishoudtrap goed van pas. Wanneer je spullen wilt opbergen boven de kast, of juist van de kast wilt pakken, dan is een kleine huishoudtrap altijd handig om in huis te hebben.

Huishoudtrap 3 treden of 2 treden voor de kleine klus

Ben je op zoek naar een huishoudtrap met 3 treden of 2 treden voor in huis? Deze kleinere varianten van de huishoudtrap zijn vooral bedoeld voor de kleine klusjes, zoals schoonmaken of spullen opbergen. De huishoudtrap met 2 treden is de kleinste in de familie huishoudtrappen waarmee je net even een stapje hoger komt voor spullen die voor jou buiten handbereik zijn. Daarnaast is deze huishoudtrap door de inklapfunctie ontzettend makkelijk op te bergen, zodat hij nooit in de weg staat of opvalt. Met de huishoudtrap 3 treden pak je nog een extra stapje, en kun je ook net wat meer klusjes doen. Denk bijvoorbeeld aan het netjes schilderen van de bovenzijde van de binnenmuur, of de bovenhoeken van de kamer stofvrij maken.

De Altrex huishoudtrap

Heb je een grotere huishoudtrap nodig? De Altrex huishoudtrappen zijn misschien wel de bekendste trappen in het huishouden met een variatie aan groottes. De kwalitatief stevige huishoudtrap is te verkrijgen met 2 treden tot wel 7 treden. Maak je zo maar liefst 2,5 meter langer en kom vrijwel overal bij in en buiten het huis. Deze Altrex huishoudtrappen zijn erg veilig, en dat komt voornamelijk door de goede antislip treden. Daarnaast heeft de Altrex huishoudtrap een HandGrip systeem waardoor het bordes gemakkelijk en veilig kan worden vastgezet en ontgrendeld. Verder is ook de grote Altrex huishoudtrap eenvoudig in te klappen, en samen met zijn lichte gewicht ook gemakkelijk op te bergen. Zo wordt de Altrex huishoudtrap al snel jouw nieuwe favoriete trap in huis!

Op zoek naar een huishoudtrap? Bij KARWEI vind je huishoudtrappen met 2 treden tot wel 7 treden. Maak je zelf langer en kom zo overal bij in huis met de ideale huishoudtrap! Bestel er een online of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.