close

Ruitenreinigers en accessoires Outlet

Ruitenreiniger kopen bij KARWEI

Houd jij ook niet zo van ramen lappen? Met de ruitenreiniger wordt het vervelendste werk uit handen genomen. De ruitenreiniger is een multifunctioneel apparaat dat kan sproeien, schoonmaken en opzuigen. En dat allemaal tegelijk! Zo heb je nooit meer apart een emmer met water, schoonmaakdoek en raamwisser nodig. De ruitenreiniger is een apparaat dat met één druk op de knop alle traditioneel afzonderlijke handelingen op zich neemt. De ramen wassen is nog nooit zo makkelijk geweest! Op deze pagina vind je allerlei ruitenreinigers voor verschillende doeleinde: van ramen reinigen tot water opzuigen van tafelbladen.

Microvezeldoek voor vervanging

Ook de microvezeldoek neemt verschillende handelingen over in één schoonmaakmiddel. Zo neemt de microvezeldoek al het vuil op wanneer het schoonmaakmiddel wordt verspreid met een reinigingsapparaat. Weg met de spons en geklieder met water! De ruiten worden glanzend schoon met de microvezeldoek. Zo hoef je nooit meer te kliederen met al het water dat op de grond of op je meubels eindigt. De ramen worden weer netjes, en de omgeving blijft dat ook! De microvezeldoek is bij KARWEI ook als losse accessoire te verkrijgen wanneer hij aan vervanging toe is.

Window cleaner

De window cleaner is het multifunctionele apparaat dat niet meer uit het huishouden is weg te denken. De naam ‘window cleaner’ is enigszins misleidend, omdat je deze reiniger voor veel meer oppervlakken kunt gebruiken dan alleen het raam. Ook daarin is de window cleaner multifunctioneel. Gebruik de window cleaner namelijk ook voor andere gladde oppervlakken, zoals spiegels, douches, tafels en meer! Met alle gemak zuigt de ruitenreiniger het water en de condensatie op! De window cleaner gaat meer dan 20 minuten mee wanneer je hem volledig oplaadt, zo heb je genoeg tijd om een hele kamer glanzend schoon te krijgen. De window cleaner is meestal snoerloos, en dat draagt weer bij aan het gebruiksgemak.

Bespaar tijd en gebruik de ruitenreiniger en microvezeldoek voor een extra glanzend resultaat! Weg met alle losse schoonmaakmiddelen en attributen, en maak alle gladde oppervlakken in huis binnen no-time schoon! Bekijk het uitgebreide assortiment online in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in de bouwmarkt bij jou in de buurt!