close

Nat- en droogzuigers Outlet

Nat- en droogzuigers kopen bij KARWEI

De nat- en droogzuiger is een complete stofzuiger die niet alleen stof en soortgelijke droog vuiligheid opzuigt, maar ook te gebruiken is voor vloeistoffen. De nat- en droogzuiger is zeer multifunctioneel en daarom voor vrijwel alles te gebruiken. Wanneer je water of iets van je drankje op de harde ondergrond morst, dan zuig je het gemakkelijk op met dit handige apparaat. En wanneer je in de ochtend tijdens het ontbijt broodkruimels of andere etensresten op de grond laat vallen, ook dan pak je dit multifunctionele apparaat uit de kast. De nat- en droogzuiger wordt al snel een van je meest gebruikte en gebruiksvriendelijke elektrische huishoudelijke apparaten!

Energiezuinige nat- en droog stofzuigers

De nat- en droogstofzuiger is niet alleen zeer efficiënt, hij is ook energiezuinig. Bij KARWEI vind je nat- en droogstofzuigers die een energieverbruik van slechts 1000 watt hebben, in plaats van de 1400 watt van vele standaard stofzuigers. Daarbij verliest het niet in kracht, en is hij zowel binnen als buiten te gebruiken. Je zou denken dat je de patroonfilter of vloerzuigmond zou moeten vervangen wanneer je droog of nat vuil wilt opzuigen, maar dit is niet nodig. Je hoeft helemaal niks te veranderen aan het huishoudelijke apparaat! Kies op deze pagina tussen verschillende groottes nat- en droogstofzuigers, er is zelfs een nat- en droog kruimeldief, en maak van stofzuigen binnen de kortste keren een zeer gemakkelijke en duurzame klus!

Stofzakken en vlakfilters

Bij KARWEI zijn ook accessoires te vinden voor de nat- en droogzuigers. De apparaten worden vrijwel altijd compleet geleverd met plintenzuigmond, papieren stofzak en patroonfilter of vlakfilter. Maar zo nu en dan zijn deze aan vervanging toe. Vind op deze pagina de juiste stofzakken voor jouw nat- en droogzuiger of een nieuwe vlakfilter die het mogelijk maakt droog en nat vuil ten allen tijde op te zuigen, zonder onderbrekingen. Deze accessoires zijn heel gemakkelijk zelf te vervangen in iedere nat- en droogzuiger. Bekijk goed welk type nat- en droogstofzuiger jij in huis hebt, en koop de juiste stofzakken of vlakfilter wanneer deze aan vervangingen toe zijn.

Oriënteer je in de webshop van KARWEI op het diverse aanbod aan nat- en droogzuigers en de bijbehorende accessoires. Of kom langs in één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt voor professioneel advies. Haal dit multifunctionele apparaat in huis om de schoonmaakklussen zo eenvoudig mogelijk te maken!