close

Droogmolens outlet

Droogmolens en droogrekken kopen bij KARWEI

Droogmolens en droogrekken zijn ideaal wanneer je energiezuinig je was wilt drogen. Vergeet de elektrische droger en hang je was op aan een droogmolen in de tuin. Wanneer het zonnetje schijnt is je was binnen de kortste keren droog en klaar om weer in de kast te leggen. Daarnaast is de geur van de buitenlucht in je kleding of beddengoed natuurlijk heerlijk. De eerste nacht onder je frisse lakens zorgt voor een optimale nachtrust! Heb je geen tuin? Zet dan een droogrek in de kamer, doe de ramen open en laat je kleding op een natuurlijke wijze drogen. Vind je droogmolen of droogrek bij KARWEI!

Brabantia droogmolen

De droogmolens van Brabantia zijn van topkwaliteit. Deze droogmolens hebben ongeveer een drooglengte van 50 meter met een spanwijdte van 300 centimeter. Zo past de hele inhoud van de wasmachine aan de lijntjes van de Brabantia droogmolen. Het mechanisme van de Brabantia droogmolen werkt zo dat de armen en de waslijnen met de wind meebewegen. Zo wordt je was extra snel droog en waait het niet van de waslijnen af. De Brabantia droogmolen, ook wel de topspinner genoemd, heeft een uitklapsysteem vergelijkbaar met een paraplu. Daarnaast zorgt de betonanker ervoor dat je de droogmolen heel eenvoudig in de betonnen ondergrond kunt plaatsen. De Brabantia droogmolen is een ideaal droogsysteem!

Wasrek voor binnen

Het wasrek is een efficiënt droogsysteem wanneer je geen tuin hebt en je de was binnen moet drogen. Maar een wasrek kan veel ruimte in beslag nemen in huis, daarom zijn er bij KARWEI wasrekken van verschillende formaten te vinden. Wanneer je op jezelf woont of de was moet doen voor een heel gezin, heb je hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een ander type wasrek. En wanneer de ruimtes in je huis net iets te klein zijn voor een wasrek, dan is er bij KARWEI ook nog een handige roldrooglijn te vinden. Hiermee bevestig je de waslijn hoog tussen twee muren; ideaal! Bekijk hier andere tips om een praktisch washok te maken.

Ben je op zoek naar een droogmolen of wasrek? Bekijk dan hier het assortiment aan droogsystemen van KARWEI. Plaats je wasrek waar je maar wilt in huis of stop je droogmolen in een vaste plek in de tuin, en laat je was op een natuurlijke wijze drogen!