close

Afplaktape outlet

Afplaktape kopen bij KARWEI

Afplaktape is belangrijk om te gebruiken tijdens het verven en mooie strakke lijnen te kunnen maken. Het zorgt voor de perfecte afwerking zonder dat je bijvoorbeeld het plafond een kleurtje geeft tijdens het verven van de muren. Verven is immers een bezigheid met grote bewegingen waar vaak een grote kwast voor wordt gebruikt. Daardoor kan het vrij snel voorkomen dat je uitschiet en het plafond meeverft. Je kunt natuurlijk ook kiezen om de randen met een kleinere kwast af te werken, maar hierdoor wordt de verf oneven verdeeld op de oppervlakte. Er zijn verschillende soorten afplaktape, waaronder afplaktape voor muurverf en afplaktape voor buiten.

Afplaktape met folie

Naast afplaktape voor het plafond is er ook afplaktape met folie, bestemd voor de vloer. Ook daar kun je natuurlijk uitschieten. Afplaktape met folie is een speciale soort afplaktape waaraan afdekfolie is vastgemaakt. De afdekfolie hecht zich automatisch aan de ondergrond door de statische oplading. Hierdoor gaat de folie niet zo makkelijk alle kanten op wanneer je met je knieën heen en weer schuift!

Afplaktape Frog

Een afplaktape van kwaliteit is de afplaktape van het merk Frog. De FrogTape heeft haar goede naam te danken aan het feit dat deze op diverse oppervlakten te gebruiken is. Denk aan ondergronden met reliëf en zelfs een net geverfde oppervlakte! Dit heet de PaintBlock-technologie. Daarnaast zorgt de afplaktape van Frog ervoor dat er geen muurverf onder de tape kruipt.

Wil je het plafond, de vloer, de meubels of de plinten beschermen tegen uitschieters tijdens het verven, kom dan langs bij KARWEI voor afplaktape voor binnen en buiten. Voor een mooie strakke lijn is afplaktape een noodzaak! Kies uit verschillende varianten, waaronder de afplaktape met folie of de speciale afplaktape van FrogTape. Kom voor advies over de juiste afwerking langs bij de bouwmarkt of bestel direct online!