close

Dakgoten outlet

Dakgoot kopen

Een dakgoot is een essentieel onderdeel van het huis. Het zorgt ervoor dat al het water goed opgevangen en afgevoerd wordt; lekkages wil je natuurlijk niet hebben. In de ruime collectie van KARWEI vind je alle benodigdheden voor een goede dakgoot. Daarnaast bieden we de dakgoten ook nog in verschillende kleuren aan. Zo kun je de kleur kiezen die je echt bij het huis vindt passen. Houd bijvoorbeeld rekening met de kleur van de bakstenen, dakpannen of het houten balkon van je huis. Zo hebben we dakgoten in een traditionele grijze kleur, maar bijvoorbeeld ook in het groen. Wanneer je een klein tuinhuisje hebt, kun je er ook voor kiezen om daar een groene dakgoot aan te bevestigen. Zo gaat het tuinhuisje mooi op in groene omgeving.

Dakgoot pvc, zink, kunststof, RVS of polyester

Wanneer je dakgoten voor je huis gaat kopen, houd dan rekening met de materiaalsoorten. De zinken dakgoot is het meest gebruikte soort vanwege de fijne prijs- kwaliteitverhouding; de dakgoten zijn duurzaam tegenover een mooie prijs. De RVS dakgoten zijn ook populair, dit heeft met name te maken met de lange levensduur van het roestvrijstalen materiaal. Verder zijn er nog kunstof dakgoten die stevig en duurzaam zijn met een grote variatie aan kleuren om mee te spelen. Maar de dakgoten van polyester en PVC zijn ook steeds meer in trek. Beide materialen zijn stevig en kunnen tegen een zware regenbui, alleen is de PVC een flexibeler materiaal.

Dakgoten bevestigen

Ieder materiaal dakgoot heeft haar eigen uitstraling, maar de bescherming van je huis tegen zware regenbuien en smeltend ijs is natuurlijk het belangrijkste. Met alle genoemde materialen zul je na plaatsing droog binnen zitten, maar het is natuurlijk wel van belang dat je de dakgoten goed monteert. Als zelfklusser kun je dit absoluut voor elkaar krijgen, houd wel rekening met het formaat van de dakgoten en het bevestigen en naadloos aansluiten van de dakgoten. Bekijk de verschillende dakgoten van KARWEI online of in één van onze winkels en alvast succes met klussen!