close

Mortel outlet

Beton kopen

Wanneer je een industriële sfeer inbeeldt, zie je al snel een huis met een hoog plafond, een ruwe stenen muur en een betonnen vloer voor je. De industriële uitstraling is allang niet meer alleen bestemd voor de werkruimte, maar juist erg hip voor in je eigen woning. Wil je ook graag een mooie industriële sfeer creëren in je rauwe paleisje? Laat dan een betonnen vloer storten in je huis! Dit kun je laten doen door vakmannen, maar het is ook vrij gemakkelijk een betonnen vloer zelf te storten. Met de juiste beton zakken en beton verhouding is dit binnen een dagje gedaan, afhankelijk van de grootte van je huis natuurlijk. Ga je voor een volledig huis met industriële invloeden of laat je liever enkele kamers eruit springen met deze speciale stijl?

Betonmortel

Hoe maak je precies beton? Daar is betonmortel voor nodig. Betonmortel is een samensmelting van hoofdzakelijk cement, zand en grind. De substantie wordt uiteindelijk hard beton wanneer het in aanraking komt met water. Dat gebeurt alleen niet in een aantal seconden, maar pas na een aantal uur. Dit is onder andere bedoeld voor kleine fundamenten, zoals het storten van funderingen, poeren en lateien. Beton is daarnaast ook geschikt voor afwerkingen, zoals het vullen en repareren van gaten om een vloer of wand mooi egaal te maken. Maar dus ook om een mooie, gladde laag over de grond aan te brengen voor de industriële look!

Beton zakken en beton verhouding

Bij KARWEI kun je beton zakken kopen voor verschillende doeleinden. Er is speciale vloermortel te vinden, maar ook mortel voor het voegen en herstellen van metselwerk. Kies de beton zakken die passen bij je klus om vervolgens over te gaan naar de juiste beton verhouding. De meeste betonmortel zakken zijn kant-en-klare producten waar je alleen water bij moet voegen, maar wanneer je zelf de juiste betonsamenstelling 1m3 moet maken, raden we aan een beton calculator te raadplegen die je op verschillende websites kunt vinden. Ga je eenmaal beton maken, mix dan alle zand en grind totdat alles met elkaar gemixt is. Voeg dan het cement toe in de mixer tot het een mooie, egale kleur is geworden. Daarna komt het water te pas om er een papperig mengsel van te maken. Je kan nu aan de slag!