close

Raamsluiting outlet

Raamsluiting kopen bij KARWEI

Voor de beveiliging van je huis is het verstandig om een goede raamsluiting aan te schaffen. Ramen zijn namelijk kwetsbaar en een van de gebruikelijke prooien voor inbrekers. Met een kwalitatieve raamsluiting maak je het voor deze ongewenste gasten vele malen moeilijker. Je kunt kiezen uit stevige raamsluitingen voor allerlei soorten ramen, zoals een klepraam, draairaam, uitzetraam en valraam. Daarbij zijn er mogelijkheden voor sluitingen met een raamuitzetter, raamsluiting met een knop, raamsluiting met een slot en meer. Bekijk de mogelijkheden bij KARWEI!

Raamsluiting met slot

Een raamsluiting met slot is een zeer veilige keuze. Deze raamsluiting is geschikt voor naar buiten draaiende ramen. Deze sloten zijn voorzien van een sleuteltje om je ramen optimaal te sluiten. Deze raamsluiting met slot draagt het keurmerk SKG1 wat betekent dat de raamsluiting in ieder geval drie minuten inbraakwerend is. Wanneer je voor een lange tijd je huis uit bent, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat, is dit met name erg handig. Wanneer het voor inbrekers te lang duurt om een raam te openen, vluchten ze al snel weg.

Dievenklauw

Naast de raamsluiting met slot is een dievenklauw ook een goede keuze om je ramen te beveiligen. De dievenklauw, ook wel dievenpen genoemd, is gehard staal met schanieren tussen het kozijn en het raam. Het wordt gebruikt voor naar buitendraaiende ramen, waarbij een gemonteerde pen aan de raamzijde sluit in een contrabus van het kozijn. Bekijk hier hoe je een dievenklauw aan je raam een kozijn monteert.

Wil je jouw raam ook goed beveiligen, koop dan een kwalitatieve raamsluiting bij KARWEI. Wanneer je je huis goed beveiligt, kun je van de politie na een veiligheidscontrole zelfs een Veilige Woning-vignet krijgen. Dit vignet ontmoedigt inbrekers naar jouw huis te gaan. Bekijk alle raamsluitingen online of kom langs bij een van de bouwmarkten van KARWEI bij jou in de buurt!