close

Breedstralers outlet

Steinel Home halogeenstraler 150W met bewegingsmelder 35 procent korting op=opruimen
Steinel Home halogeenstraler 150W met bewegingsmelder
5.0
(1)
38.
95
59.95
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-08-2018
Bekijk product
Alleen in de bouwmarkt te koop
Steinel buitenlamp XLED Curved met bewegingssensor 35 procent korting op=opruimen
Steinel buitenlamp XLED Curved met bewegingssensor
55.
00
85.00
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-08-2018
Bekijk product
Alleen in de bouwmarkt te koop
Steinel Home halogeenstraler 500W met bewegingsmelder 35 procent korting op=opruimen
Steinel Home halogeenstraler 500W met bewegingsmelder
4.0
(2)
47.
99
74.95
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-08-2018
Bekijk product
Alleen in de bouwmarkt te koop

Breedstralers kopen bij KARWEI

Breedstralers worden vaak gebruikt als bouwlamp of schijnwerper tijdens het klussen, maar deze kunnen ook dienen als beveiligingsmiddel. De speciale breedstralers voor beveiliging zorgen er namelijk voor dat juist ongewenste gasten in de schijnwerper komen te staan. Wanneer het rondom je huis erg licht is, weert dat inbrekers af. Zij kunnen daardoor moeilijk ongezien of onopvallend je huis benaderen. Bekijk hier de verschillende breedstralers van KARWEI!

LED stralers

Wanneer je breedstralers de hele avond en nacht aan wilt laten staan voor de veiligheid, vreet dit best veel energie. Kies daarom voor LED stralers die energiezuiniger zijn en daardoor beter zijn voor het klimaat. LED stralers zorgen er daarom ook voor dat jouw energierekening lager uitvalt. De kosten van een LED straler zijn namelijk ongeveer twee maal lager dan die van een breedstraler met een halogeenlamp.

LED straler met sensor

Kies voor de LED stralers met sensor wanneer je nog energiezuiniger wilt leven. Deze LED stralers gaan namelijk pas aan wanneer de sensor van de lamp beweging detecteert. De LED straler heeft daardoor niet alleen als voordeel dat het minder energie verbruikt, de straler zorgt ook voor een extra afschrikkend effect voor de inbreker. Wanneer de schijnwerper aanspringt, als er een inbreker in de buurt komt, staat hij of zij pontificaal in beeld. Grote kans dat inbrekers daardoor wegrennen! Ben je op zoek naar meer advies over het beveiligen van je huis, bekijk dan hier onze beveiligingstips.

Weet jij al welke breedstraler het beste bij jouw huis past, koop dan jouw breedstraler online bij KARWEI. Ben je er nog niet helemaal uit, bekijk dan rustig het brede assortiment breedstralers van KARWEI met de eerder genoemde LED stralers en LED stralers met sensor. Wil je meer informatie van een medewerker, kom dan langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.