close

Bewegingsmelders & sensoren Outlet

Bewegingssensor kopen

Met een bewegingssensor zorg jij ervoor dat elektronische apparaten, zoals een lamp, alleen gebruikt worden wanneer dat nodig is! Niet alleen kun je zonder handen ervoor zorgen dat het licht aangaat, je kunt de bewegingssensor ook gebruiken voor andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een ventilator in de zomer! De bewegingssensor zorgt ervoor dat apparaten geactiveerd worden wanneer er beweging gedetecteerd wordt.

Op plekken waar niet altijd iemand is, is het handig om een bewegingssensor te combineren met een alarmsysteem. Zo kan er bijvoorbeeld na werktijden een oogje in het zeil gehouden worden op kantoor. Als er een ongewenste gast langs komt dan zorgt de bewegingssensor ervoor dat de alarmsystemen in werking worden gezet, en schrikken harde geluiden en lichten de inbreker af.

Bewegingsdetector in huis

Je kunt de bewegingssensor ook gemakkelijk gebruiken in je eigen huis. We gebruiken elke dag lampen en lichten die we soms vergeten uit te doen. Op deze manier verspillen we onnodig energie. Wanneer je een bewegingsdetector koppelt aan de lampen kun je de energieverspilling drastisch verminderen. De bewegingsdetector zorgt er namelijk voor dat het licht alleen aangaat wanneer iemand de ruimte binnentreedt. Als de bewegingsdetector geen beweging meer detecteert, gaan de lichten automatisch uit. Je kunt er ook zelfs voor kiezen om een tijd in te stellen waarna de lichten automatisch uitgaan.

Draadloze bewegingsmelder

Er zijn naast de normale bewegingssensoren ook speciale varianten. Een daarvan is de draadloze bewegingsmelder. Met een draadloze bewegingsmelder hoef je niet met kabels en stopcontacten te werken. Een draadloze bewegingsmelder werkt op batterijen en is op elke gewenste locatie te plaatsen. Zo kun je de bewegingsmelder plaatsen op plekken waar inbrekers hem niet verwachten om ze op deze manier te slim af te zijn!

Wil je in jouw huis meer energie besparen en zonder moeite verschillende apparaten activeren? Kies dan voor een bewegingssensor van KARWEI! Plaats hem bijvoorbeeld in de tuin zodat de lichten daar vanzelf aangaan als je er langsloopt. Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.