close

3D behang outlet

3D behang kopen bij KARWEI

Een van de laatste trends op het gebied van behang is 3D behang. Met dit type behang geef je een compleet andere dimensie aan jouw woonruimte. Zo creëer je met dit behang op bijzondere wijze een unieke look waarbij je het behang een duidelijke hoofdrol durft te laten spelen binnen jouw interieur.

Het 3D behang is ook ideaal om bijvoorbeeld een saaie, minder fraaie deur nieuw leven in te blazen. Of heb je nog ergens een oude kast staan waar je al jaren niet meer naar omkijkt? Vanwege de fantastische effecten biedt 3D behang ook voor dit soort doeleinden de perfecte uitkomst.

Het mag duidelijk zijn dat dit type behang de nodige lef vereist, maar heb je eenmaal de keuze durven maken dan heb je gegarandeerd iets unieks in jouw huis. Een typisch voorbeeld van kleine moeite, groots resultaat!

Steen 3D behang

Met behulp van 3D behang genereer je optische illusies en levensechte imitaties van materiaal als marmer of steen in jouw huis. Droom jij er misschien al jaren van om in een New Yorkse loft of een traditioneel Italiaans palazzo te wonen? Met een levensechte marmeren print, of een niet van de werkelijkheid te onderscheiden stenen reliëf behoort jouw fantasie binnen een dag tot de realiteit.

Wil je 3D behang kopen? Dan zit je bij KARWEI helemaal goed. Bestel eenvoudig en snel online of kom langs bij een bouwmarkt in de buurt. Voor 20:00 besteld = morgen al in huis! Ben je toch niet helemaal tevreden met jouw keuze? Geen probleem, want bij KARWEI heb je altijd 30 dagen bedenktijd. Naast 3D behang vind je in ons assortiment nog andere soorten behang. Bekijk deze op de behangpagina van KARWEI!