Le Noir et Blanc Dreamclick PVC Vloerdeel Licht Bruin Eiken 5 mm 2,16 m2

€ 39.95 /m²
29.
96/m²
Per verkoopeenheid € 64.72
Aanbieding geldig t/m 26-01-2020
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Zeer snel eenvoudig te leggen in diverse patronen
  • Dikte van 5 mm
  • Geschikt voor intensief woongebruik en intensief commercieel gebruik
  • Garantie van 25 jaar
  • Dit artikel wordt op bestelling in je lokale bouwmarkt verkocht

Met de Dreamclick PVC vloer in licht bruin eiken is het plaatsen van een PVC vloer nog nooit zo makkelijk geweest. De vloeren zijn niet alleen een streling voor het oog maar voelen ook warm en aangenaam aan. Met het 360 graden dreamclicksysteem kun je de vloer supersnel plaatsen en ook nog eens op allerlei manieren aan elkaar klikken. Zo kan je diverse vloerpatronen maken zoals blokpatronen of een visgraat patroon. Deze Dreamclick PVC vloer licht bruin eiken heeft het uiterlijk van een geoliede houten vloer en heeft een mooie matte afwerking met een verfijnde, voelbare structuur. Deze voelbare houtstructuur zorgt ervoor dat deze PVC click vloer tot leven komt en de beleving van een echte houten plank extra wordt benadrukt. Een ander voordeel van een Dreamclick PVC vloer is dat je bijna geen voorbereiding nodig hebt voor de ondervloer. Ook is de vloer telkens opnieuw herklikbaar, dus je kunt je vloer gewoon meeverhuizen. Hiermee koop je dus een goede vloer en is het gelijk een goede investering die meerwaarde oplevert voor je woning. De brede keuzemogelijkheden in decors maken het mogelijk voor iedere inrichting een passende vloer te vinden. De vloer is bestand tegen intensief gebruik en kan gelegd worden op vloeren met vloerverwarming. Het is een stille vloer die geluiden absorbeert en zorgt voor een zacht loopgeluid. Kortom met de aankoop van deze vloer haal je een sterke, gemakkelijk leggende en te onderhouden mooie PVC click vloer in huis!

Basisvloer
Dreamclick verdraagt een hoge vochtigheidsgraad en bedekt zeer kleine scheuren en onregelmatigheden in de basisvloer. Gebruik een vochtwerende folie als de ondervloer niet vochtbestendig is, zoals een houten basisvloer. Heb je een oneffen vloeroppervlak gebruik dan multiplex of een geschikt egaliseringsmiddel. Als je de basisvloer volledig hebt geëgaliseerd hoef je geen ondervloer te leggen. Is dit niet het geval dan kan je alleen de Firstfloor LVT ondervloer PVC click als ondervloer toepassen. De ondervloer dient echt vlak te zijn bij het leggen van de vloer. Je kunt deze Dreamclick PVC vloer ook zwevend leggen op de Firstfloor LVT ondervloer PVC click 15 m². Met deze ondervloer in combinatie met je Dreamclick PVC vloer behaal je een geluidsreductie van 10 dB en voldoe je aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
De planken kunnen met een laminaatsnijder of een hobby mes op maat gesneden worden en makkelijk met het 360 graden clicksysteem aan elkaar gekoppeld worden.

Onderhoud
Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Doordat je de zware slijtlaag afwerkt met een PU beschermlaag is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt de vloer ook reinigen met een natte doek of een kunststof vloer reiniger. De Dreamclick vloer is bestendig tegen water of vocht en zal nooit kromtrekken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC click vloerdeel
Productnummer 553645
Gewicht product 1659 gr
Hoogte product 5 mm
Lengte product 1.326 m
Breedte product 20.4 cm
Type(nummer) 553645
Merk Le Noir & Blanc
Afmetingen uit verpakking
Lengte lamel (excl. verbinding) 1326.0 mm
Lengte patroon 1326.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 204.0 mm
Breedte patroon 204.0 mm
Dikte lamel 5.0 mm
Aantal m² per pak 2.16 m²
Aantal lamellen per pak 8.0 stuks
Algemeen
Lijn Dreamclick
Type PVC vloer
Kleurstaal Nee
Materiaal Kunststof
Soort materiaal PVC (Polyvinyl Chloride)
Uiterlijk
Vorm Plank
Kleurfamilie Bruin
Kleur Licht bruin
Decor Hout
V-groef Nee
Krasbestendig Nee
Houtlook/houtstructuur Ja
Voelbare houtstructuur Ja
Gebruik
Uv bestendig Nee
Type vloerverwarming Elektrisch snoer, Warmwaterbuizen
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Leginstructies In diverse patronen creatief te leggen
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Maximale temperatuurbestendigheid 27.0 °C
Waterbestendig Ja
Geluidsreductie 8.0 dB
Geschikt voor trap Nee
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Type verbinding Klikverbinding
Antislip Nee
Anti-statisch Ja
Gebruiksklasse Intensief woongebruik, Intensief commercieel gebruik
Reviews worden geladen

Recent bekeken