Klokken

Bekijk de TOP 10

Klokken kopen bij KARWEI

Blijf bij de tijd met de klokken van KARWEI. We hebben een ruim assortiment trendy klokken en voor elke kamer wel een klok in een passende vorm en stijl. Omdat het leven op sommige dagen even voelt een race tegen de klok, kan een klok in je huis of op je kantoor juist rust geven. Terwijl je je haastend klaar maakt om naar je werk, school of vrienden te gaan, kun je door met één blik op de klok bepalen of het een koffie voor onderweg wordt. Om het geheel af te maken kun je met het klusadvies van KARWEI een mooie klok combineren met een boekenkast van underlayment die je zelf kunt maken!

Houten klok

Naast de praktische waarde, is een mooie klok ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Soms is een behang iets te druk, maar is een lege muur ook niet ideaal. Een grote klok aan de muur of een klok met een opvallend design, zoals een houten klok, zijn dan een mooie oplossing en kunnen een unieke sfeer creëren. Hang jouw stijl aan de grote klok met de scherp geprijsde klokken van KARWEI!

Industriële klok

Wil je een klok kopen? Bij KARWEI hebben we klokken van Karlsson, het bekendste klokkenmerk van Nederland. Zij staan bekend om hun innovatie, mooie vormgeving en goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit industriële klokken, klokken met alleen wijzers en alles ertussenin. Een klok met bijvoorbeeld grote wijzers in een neutrale kleur kan een minimalistische uitstraling geven. Of kies juist een kleur geen neutrale kleur maar een klok in het olijfgroen, voor een vintage look.

Klok kopen? Bij KARWEI vind je mooi vormgegeven klokken die iedere wand uitstraling geven. Bekijk ons assortiment online en laat je klok gemakkelijk thuisbezorgen op afspraak!

Recent bekeken