close

Hoeslakens

Hoeslakens kopen bij KARWEI

Een zachte hoeslaken zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast zorgt een kwalitatief hoeslaken ook voor de bescherming van je matras. Dat is de belangrijkste functie van het hoeslaken. Mensen verliezen namelijk veel vocht tijdens het slapen, en met een hoeslaken zorg je ervoor dat je matras langer fris blijft.

Het is belangrijk dat je hoeslaken goed om je matras past. Controleer de breedte, lengte en dikte van je matras zodat je gericht kan zoeken naar een bijpassende hoeslaken. Je hebt hoeslakens in de maten 90x200, 120x200, 140x200, 180x200 en 200x200. Sommige van deze maten zijn uitrekbaar en passen ook op grotere matrassen. De hoeslakens met maat 90x200 en 120x200 zijn geschikt voor eenpersoonsbedden, de hoeslakens met maat 140x200, 180x200 en 200x200 zijn geschikt voor grotere bedden.

Hoeslaken topper

Er zijn speciale hoeslakens voor topper matrassen. Een topmatras is een matras dat vaak op een boxspring ligt. Daarnaast kun je je matras met een topper net wat zachter maken. De hoeslakens voor topper matrassen zijn niet iets anders, want ze hebben een lage hoekhoogte. Voor splittopmatrassen zijn er ook speciale splittopper hoeslakens te verkrijgen.

Molton hoeslaken

Een molton hoeslaken is een speciale hoeslaken waarbij de basisstof geruwd is. Hierdoor voelt de stof wollig en extra zacht aan en kun je nog meer genieten van je nachtrust. Daarnaast is een molton hoeslaken sterk vochtabsorberend. Met een molton hoeslaken wordt je matras dus extra goed beschermd tegen vochtverlies tijdens het slapen.

Wil je comfort tijdens het slapen en tegelijkertijd je matras beschermen? Kies uit verschillende maten en speciale hoeslakens, zoals hoeslakens voor topper matrassen en splittopmatrassen. Kom langs de bouwmarkt of bestel je hoeslakens direct online!