Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vloerkleden

134 resultaten

Vloerkleden kopen bij Karwei

Met een vloerkleed in je kamer laat je jouw persoonlijkheid in je interieur duidelijk spreken. We hebben namelijk vloerkleden in vele kleuren, motieven en vormen waar je allerlei richtingen mee op kan, van vintage vloerkleden tot hoogpolige en laagpolige vloerkleden. Vloerkleden stralen meer warmte uit in huis en zorgen ook letterlijk voor meer warmte. Ze zijn van zichzelf zacht, wat heerlijk warm aanvoelt onder de voetjes. Met name hoogpolige vloerkleden zijn ideaal voor in de winter. Vind bij Karwei vloerkleden en karpetten om een knusse uitstraling in huis te versterken en het comfort te verhogen.

Vintage vloerkleden en andere karpetten

De uitgebreide collectie van Karwei bestaat uit vele trendy vloerkleden, zoals:

  • Hoogpolige vloerkleden
  • Laagpolige vloerkleden
  • Egale of oneffen vloerkleden
  • Vloerkleden met of zonder patroon
  • Vloerkleden in kleuren als wit, beige en roze
  • Vintage vloerkleden

Vintage vloerkleden zijn erg in trek. Door het authentieke gevoel dat vintage vloerkleden uitstralen, brengen ze extra warmte in je kamer. Vintage vloerkleden hoeven overigens niet per definitie oud te zijn. Karwei heeft verschillende vintage vloerkleden in haar collectie die dit authentieke gevoel kennen en daarnaast een trendy karakter uitstralen. De kleuren zijn bijvoorbeeld een beetje vervaagd, en door deze zachte kleuren geeft je vloerkleed je kamer een prettige sfeer. Combineer de vintage vloerkleden met een interieur uit de jaren 60 of 70, of zorg voor een mooi contrast in een moderne, strakke ruimte, wat het geheel interessanter maakt. Breng deze trendy stijlen tot leven met een vintage vloerkleed.

Hoogpolig of laagpolig vloerkleed?

Een hoogpolig vloerkleed is op een manier getuft waardoor het kleed langer draad krijgt, wat een ‘pool’ heet. Bij een laagpolig vloerkleed is het geheel strakker en gladder. Het is belangrijk in je achterhoofd te houden waar je het vloerkleed wilt plaatsen. Een hoogpolig vloerkleed werkt goed in de huiskamer, bij de bank en een bijzettafel, voor comfort en warmte. Maar het zal niet goed werken onder een tafel met stoelen. Het geeft weliswaar een huiselijke sfeer, maar het wordt moeilijk om met de stoelen over een hoogpolig vloerkleed te schuiven. Kies dan voor een laagpolig vloerkleed. Het strakke uiterlijk van een laagpolig vloerkleed komt goed tot zijn recht in moderne, strakke interieurs. Vind bij Karwei zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden in het assortiment.

Karpet of vloerkleed kopen: webshop en bouwmarkt

Bij Karwei bieden we karpetten en vloerkleden aan in standaard maten en in vele kleuren. Kies voor een wit vloerkleed voor een strakke uitstraling of ga voor een roze of paars karpet voor een speels karakter. Speur door onze karpetten en vloerkleden om jouw woning huiselijker aan te laten voelen. Wil je nog wat inspiratie opdoen? Bekijk onze top 10 vloerkleden, waar je schapenvachtjes en vintage vloerkleden tussen vindt. Bestel je nieuwe vloerkleed in de webshop of kom langs bij een bouwmarkt in de buurt. Er zijn altijd wel vloerkleden bij ons in de aanbieding voor een aantrekkelijke prijs.

Recent bekeken