• Vuurkorf
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vuurkorven

6 resultaten

Vuurkorf kopen bij KARWEI

Wat is het ingrediënt voor een perfecte avond in de tuin? Goed gezelschap, een drankje in de hand, lekkere hapjes op tafel en het geknisper van haardvuur op de achtergrond. Het is echt genieten om met een groepje vrienden buiten rond een vuurkorf te zitten. Een buitenhaard creëert een sfeervolle en hartverwarmende ambiance.

Type vuurkorven

De vuurkorven van KARWEI komen in verschillende soorten en vormen. Of je nu een grote tuin hebt of een knus balkon, bij KARWEI vind je een vuurkorf die bij elke situatie past. Ga je voor de moderne look? Kijk dan naar onze vierkanten of rechthoekige sfeerhaarden. Naast dat ze heel functioneel zijn, is een sfeerhaard een echte blikvanger. Dankzij zijn lange pijp, wordt de rook direct afgevoerd en blijft het niet op het terras hangen. Kies je liever voor de traditionele ronde of vierkante vuurkorf? KARWEI heeft meerdere soorten in het assortiment. Heb je ook al gezien dat sommige vuurkorven met een grillplaat worden geleverd? Behalve dat je een vuurkorf voor de gezelligheid en warmte kan gebruiken, kun je een vuurkorf ook gebruiken om mee te grillen. Lekker multifunctioneel dus! Daarnaast zijn vuurkorven ook heel geschikt om marshmallows te roosteren. Leuk om dit met het hele gezin te doen.

Bestel eenvoudig online

Een vuurkorf bestel je eenvoudig via onze webshop. Kies een datum en tijdstip en wij zorgen dat de vuurkorf op het door jou gekozen moment wordt bezorgd. Toch meer advies nodig? Kom dan langs onze bouwmarkt. Ons personeel helpt je graag verder.

Recent bekeken