• Vuurkorf
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vuurkorf

6 resultaten

Vuurkorf kopen bij KARWEI

Heerlijk om tijdens lange zwoele zomeravonden met vrienden en familie buiten te zitten. Genieten van elkaars gezelschap, lekker drankje, hapje én het geknisper van het haardvuur op de achtergrond. Een vuurkorf maakt de ambiance echt af. Niet alleen doordat het zoveel meer sfeer brengt, maar het vult ook de avond met een aangename warmte. Een vuurkorf is tevens ideaal tijdens de wintermaanden! Of je nu een grote tuin hebt of een klein balkon, KARWEI heeft vuurkorven in verschillende maten. KARWEI heeft naast vuurkorven, ook terrashaarden. Door de lange afvoerpijp blijft de rook niet rond het terras hangen.

Vuurkorf aansteken

Een vuurkorf heb je zo aangestoken. Vul de korf met haardhout en aanmaakhout. Zorg dat er ruimte is tussen het hout zodat er voldoende lucht bij kan. Zuurstof is nodig om het hout aan te krijgen. Voeg een aantal aanmaakblokjes toe en steek ze voorzichtig aan met de lucifers van KARWEI. Wacht totdat alle stukken hout goed vlam hebben gevat. Loopt het vuur goed? Leun dan maar achterover en geniet van de warmte.

Bestellen bij KARWEI

Kom langs een bouwmarkt van KARWEI bij jou in de buurt voor meer advies. Weet je al welke je wilt? Jouw vuurkorf kun je gemakkelijk online bestellen. Als je op werkdagen vòòr 21:00 uur besteld, heb je het morgen al in huis!

Recent bekeken