Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Partytent

8 resultaten

KARWEI | Partytent kopen?

Breng sfeer aan elk tuinfeest met een partytent van KARWEI. Of je nu een feesttent nodig hebt als beschutting tegen de zon of (lichte) regen, een partytent breng net die extra gezelligheid met zich mee. Versier de partytent met onze feestverlichting om het ‘s avonds nog gezelliger te maken. Een partytent biedt bescherming aan als je samen met je vrienden wilt eten en drinken. Met de zijwanden van KARWEI zorg je ervoor dat je extra bescherming hebt tegen de elementen van het weer in de partytent.

De partytent van KARWEI komt in verschillende maten en het bestaat uit verschillende materialen. Ben je een geluksvogel met een grote tuin? Dan is onze partytent 3x6 wel wat voor jou. Met zijn sterke frame en waterdichte doek, kan je tijdens stevige regenbuien door blijven feesten. Ook als je een kleine tuin hebt, hebben we voor jou goede alternatieven. Bij KARWEI bieden wij ook de partytent 3x3 en de partytent 3x4 aan.

Bekijk ons assortiment online of kom langs één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. Ons vakkundig personeel kan jou voorzien van goed advies.

Recent bekeken