Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Zweefparasol
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Zweefparasol

10 resultaten
Bekijk de TOP 10

Zweefparasol kopen bij KARWEI

Met een zweefparasol van KARWEI bied jij jezelf en anderen goede bescherming tegen de zon. Kies je voor een zweefparasol, ook wel hangparasol of vrijhangende parasol genoemd, dan heb je een parasol waarbij de standaard niet in het midden staat, maar aan de zijkant. Het voordeel hiervan is dat je een vrij schaduwvlak hebt en je geen rekening hoeft te houden met een parasolstok.

De zweefparasols van KARWEI zijn voorzien van zonnedoeken met een hoge zonnefactor. Dit betekent dat ze een goede uv-bescherming bieden, gemiddeld factor 30 tot factor 50. Je kunt dus veilig en goed beschermd tegen de felle zonnestralen buiten zitten. Let er bij aanschaf van een zweefparasol op dat je een parasolvoettegel aanschaft, mocht deze er niet standaard bij worden geleverd. Een parasolvoettegel is nodig om de zweefparasol op zijn plaats te houden.

Bij KARWEI zijn meerdere soorten zweefparasols verkrijgbaar, van verschillende vormen zoals vierkant, rond en zeshoek. Hierbij is het belangrijk welke vorm jij het mooist vindt maar ook wat je met de parasol van plan bent. Ga je deze boven een tafel plaatsen, dan zou het handiger kunnen zijn om voor een ronde zweefparasol te kiezen. Deze heeft kortere baleinen waardoor deze in te klappen is boven een tafel, in tegenstelling tot een een vierkante zweefparasol. Daarentegen heeft een vierkante zweefparasol meer schaduwoppervlak.

Sommige zweefparasols zijn in hoogte verstelbaar en kantelbaar voor meer schaduw. De metalen delen van de zweefparasol zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat nat worden geen probleem is en de parasol roestvrij blijft. Schaf jouw zweefparasol aan uit de collectie van KARWEI via de website of in de bouwmarkt en verzeker jezelf van schaduw in jouw tuin of op het balkon.

Recent bekeken