Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Stokparasol
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Stokparasol

17 resultaten
Bekijk de TOP 10

Stokparasol kopen bij KARWEI

Heerlijk die felle zon in je tuin, maar niet als je een boek wilt lezen. Dan is een stokparasol van KARWEI de ideale oplossing! Een stokparasol creëert een heerlijke schaduwrijke plek over je zithoek of picknicktafel. De stokparasol is de meest gebruikelijke parasol onder alle parasols. De stok staat recht onder de parasol en wordt vaak bevestigd in een parasolvoet. Het voordeel van een stokparasol is, in vergelijking tot een zweefparasol, dat het minder gevoelig is voor de wind.

Bij KARWEI bieden wij parasoldoeken aan met een uv-bescherming van factor 30. Zo zit je onder onze parasols altijd beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Behalve dat onze stokparasols je huid bescherming bieden, biedt het ook verkoeling als je gezellig buiten wilt eten. Wil je in de schaduw eten? Dan is een stokparasol vooral handig in combinatie met een tuintafel voorzien van een parasolgat. Een stokparasol kan eenvoudig in de opening van de tafel worden geplaatst waardoor je tijdens het eten volledig in de schaduw kan zitten. Maak ook gebruik van één van onze parasolvoeten om de parasol te voorzien van extra versteviging.

De stokparasols van KARWEI zijn er in verschillende kleuren en maten. Onze parasols komen voor in de kleuren taupe, antraciet, zwart en ecru. Daarnaast zijn de parasols er ook in verschillende vormen. Wil je voor een traditionele vorm gaan? Dan is een ronde parasol wat voor jou. Of heb je liever een strak design? Kijk dan naar onze vlakke parasol. De vlakke parasol met strakke lijnen maakt jouw moderne tuininrichting een mooi geheel.

De stokken van onze parasols zijn daarnaast ook verstelbaar in hoogte en door de handige hendel kan de parasol gekanteld worden. Een draaibare parasol zorgt ervoor dat je altijd in de schaduw kan zitten. Al onze stokken zijn gemaakt van kunststof of aluminium zodat ze roestvrij blijven als ze nat worden. Creëer schaduw in jouw tuin en bestel jouw stokparasol bij KARWEI via de website of ga langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken