Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Buitenkeukens

10 resultaten
Bekijk de TOP 10
Weber Q 2400, Dark Grey 20 procent korting rood
20 procent korting rood
(1)
359.
20
449.00
Voordeelpashouders
Aanbieding nog 7 dagen geldig
Alleen in de bouwmarkt te koop

Buitenkeuken kopen bij KARWEI

Wil je het barbecueën vooral gemakkelijk maken? Dan is een buitenkeuken van KARWEI precies wat je nodig hebt. In plaats van knoeien met gevaar voor eigen vingers, maak je het lekkerste eten met een buitenkeuken van KARWEI. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan buitenkeukens. Een buitenkeuken kopen doe je dan ook bij ons, zowel online als in de bouwmarkt.

Buitenkeuken BBQ

De vraag is eigenlijk of een buitenkeuken een BBQ mag heten, want het is veel meer dan dat. Allereerst werkt een buitenkeuken op gas. Dat heeft als grootste voordeel dat eten veel sneller gaart. Buitenkeukens zijn daarom veel geschikter om mee te barbecueën in grotere gezelschappen dan traditionele houtskoolbarbecues. Ook op gewone gasbarbecues hebben ze, vanwege hun omvang, een streepje voor. Maar niet alleen in capaciteit blinken buitenkeukens uit; een buitenkeuken BBQ heeft talloze extra's die een gewone barbecue niet heeft. Zo wordt niet alleen barbecueën veel makkelijker, maar ook het onderhoud van je barbecue is makkelijker. Vrijwel alles dat je daarvoor nodig hebt, is bij een buitenkeuken inbegrepen.

De beste buitenkeukens van KARWEI

KARWEI heeft een uitgebreid aanbod van buitenkeukens die van alle gemakken zijn voorzien. Tot de extra's van een buitenkeuken behoren bijvoorbeeld een geïntegreerde thermometer, deksels die aroma's goed vasthouden en langzaam garen mogelijk maken. De beste buitenkeukens beschikken zelfs over zijbranders om het eten aan alle zijden te garen. Een buitenkeuken op gas voorkomt bovendien een hoop gedoe met houtskool of briketten. Daarnaast hebben je buren geen rookoverlast van jouw barbecue, maar in plaats daarvan komen de buren gezellig mee eten dankzij de talloze mogelijkheden van een buitenbarbecue.

Online buitenkeuken kopen

Wil je een buitenkeuken kopen? Dan ga je vermoedelijke niet over één nacht ijs. Het is namelijk wel een grotere investering dan andere soorten barbecues. Daarom helpen wij je graag bij het maken van een keuze. In onze bouwmarkten kun je buitenkeukens bekijken en ook vertellen onze medewerkers graag meer over elk model. Kom bijvoorbeeld meer te weten over welke barbecue-accessoires er horen bij een buitenkeuken op gas. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, koop je buitenkeukens in een van onze bouwmarkten of bestel je deze online. In dat laatste geval zit je altijd goed, want niet alle buitenkeukens zijn in elke KARWEI-bouwmarkt op voorraad.

Recent bekeken