• Rookbenodigdheden
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Rookbenodigdheden barbecue

2 resultaten

Rookbenodigdheden barbecue kopen bij KARWEI

Geef jouw barbecue gerechten die heerlijke rookhout aroma met de rookbenodigdheden voor de bbq van KARWEI. Je eten smaakt net altijd iets beter als je het op de barbecue bereidt. Vooral als je een houtskoolbarbecue gebruikt, proef je het verschil. Wil je jouw barbecue gerechten nog smakelijker maken? Met een smoker box, houtsnippers of rookplank geef jij aan je vlees of vis een heerlijke rooksmaak.

Type rookbenodigdheden

Vul je smokerbox met geweekte rookchips en plaats het op de gasbarbecue boven een brander. Je gerechten krijgen hierdoor een subtiele rooksmaak. Heb je een houtskool bbq? Maak dan gebruik van houtsnippers. Zorg er wel eerst voor dat de houtsnippers in het water zijn geweekt voor gebruik. Leg vervolgens de houtsnippers op de briketten of houtskool. De houtsnippers geven je eten een spek-rooksmaak en zijn heel geschikt voor ham, varkensvlees, wild, vis en gevogelte. Een echte smaakmaker voor verschillende bbq-gerechten! Indien je het vlees of vis langzaam wilt laten garen en het ook wilt voorzien van die lekkere rooksmaak, dan is de rookplank een geschikte optie. Ook deze plank dien je voor gebruik in het water te hebben geweekt voordat je die op de bbq plaatst. Leg de natte plank op de barbecue en daarna het vlees of vis op de plank. Laat het garen maar beginnen!

Bestellen bij KARWEI

Onze rookbenodigdheden kun je eenvoudig online bestellen. Wil je meer advies? Kom dan langs onze bouwmarkt bij jou in de buurt. Onze medewerkers informeren je graag.

Recent bekeken