• Zelfmaakhor
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Hordeuren

3 resultaten
Bekijk de TOP 10

Hor

Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel. Zo kun je in de zomer overdag ook heerlijk binnenshuis genieten van het mooie weer. Ook geniet je ongestoord van je slaap wanneer je ‘s avonds alle ramen open laat staan om je huis af te laten koelen. Met een hor laat je de muggen buiten maar haal je de koele lucht naar binnen.

Een hor is eigenlijk niet meer dan een stuk gaas dat je voor je raam of deur plaatst. Horren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, speciaal ontwikkeld voor zowel de deur als het raam. Ook vind je bij KARWEI veel horren die je zelf op maat kunt maken. Zo kun je bij KARWEI altijd wel een hor vinden die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Weet je niet welke hor je nodig hebt? Bekijk dan onze keuzehulp over horren.

Raamhorren

KARWEI heeft raamhorren van hoge kwaliteit en van verschillende topmerken, waaronder Bruynzeel. Je kunt hier vele jaren mee vooruit. Raamhorren kun je op verschillende manieren monteren, en zijn in verschillende variaties met unieke karakteristieke eigenschappen verkrijgbaar. Zo is bijvoorbeeld een inzetrolhor gemakkelijk te monteren en deze kun je zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Hordeuren

Ook hordeuren zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten, zo is er onder andere de rolhordeur. Een rolhordeur is erg gemakkelijk te bedienen, je rolt hem soepel uit en de deur rolt automatisch weer in. Daarnaast zijn er hordeuren in enkele en dubbele varianten verkrijgbaar bij KARWEI. Het voordeel van een dubbele variant is dat overspanning voorkomen wordt en het horgaas dus langer strak zal blijven staan.

Wil je een hor kopen? Bekijk hier ons volledige aanbod en bestel direct jouw favoriete hor en alle overige benodigdheden. Ook kun je langskomen in een van onze vele bouwmarkten voor een persoonlijk advies.

Recent bekeken