Toon meer Toon minder
  • vtwonen
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Horizontale jaloezieën in standaard maten

244 resultaten
Bekijk de TOP 10

Horizontale jaloezieën kopen bij Karwei

Met jaloezieën kun je op eenvoudige wijze zelf de lichtinval bepalen. Zit je in je kamer op je laptop te werken en heb je last van de reflectie van het scherm? Binnen een mum van tijd heb je ervoor gezorgd dat je kamer wat donkerder is waardoor jij jouw scherm beter kunt zien en dus beter kunt werken. Ben je klaar met werken of studeren en wil je weer genieten van het natuurlijke licht? Binnen no time zet je ze weer wagenwijd open.

Horizontale jaloezieën van hout of aluminium

Ieder materiaal heeft een eigen set aan eigenschappen. Zo straalt ieder materiaal een unieke sfeer uit. Hout is een natuurlijk materiaal dat van nature een zachte uitstraling heeft. Houten jaloezieën dragen hiermee bij aan een extra prettige sfeer in je kamer. In combinatie met een mooie houten vloer kun je jouw kamer een echte rustieke sfeer geven. Aluminium jaloezieën hebben een strakke uitstraling. Wanneer je deze combineert met een strak afgewerkt plafond en meubels creëer je een moderne sfeer in je kamer.

Wil je jaloezieën kopen? Dan ben je bij KARWEI aan het juiste adres. In de collectie van KARWEI vind je jaloezieën van een hoge kwaliteit die je eenvoudig kunt monteren. Bestel ze online in onze webshop en geniet al snel van het gemak van jaloezieën in huis! Of kom langs in een van onze bouwmarkten.

Recent bekeken