close

Gordijnhaken & -ringen

Gordijnhaken & gordijnringen kopen

Gordijnen zorgen ervoor dat je in je kamer privacy hebt. De buren en mensen die langs het raam lopen, kunnen met behulp van gordijnen niet naar binnen kijken. Daarnaast zorgen de gordijnen voor extra sfeer in huis. Met de kleur of print van de gordijnen geef je elke kamer een extra touch! Om gordijnen op te kunnen hangen, zijn gordijnhaken en gordijnringen nodig. Hiermee kun je ze aan de gordijnrail of roede bevestigen die aan het plafond hangt. En ook daar kun je creatief mee spelen!

Verstelbare gordijnhaken

Kies bijvoorbeeld voor verstelbare gordijnhaken als je nog met de lengte van de gordijnen wilt spelen. Met de verstelbare gordijnhaak maak je het gordijn passend voor iedere gordijnrail. Met dit verstelbaar haakje kun je de gordijnen tot ongeveer 10 centimeter anders laten vallen. Dit kan vooral handig zijn wanneer je de gordijnen besluit te wassen. Helaas kan het voorkomen dat de gordijnen na een wasbeurt ietsjes krimpen. Maar met de verstelbare gordijnhaken laat je de gordijnen gewoon wat extra naar beneden zakken; geen enkel probleem!

Houten gordijnringen

Met de houten gordijnringen kun je een specifieke uitstraling geven aan je kamer. Bestaat je interieur voornamelijk uit robuuste, houten meubels en wil je dit doorzetten met de details van de gordijnen, dan zijn de houten gordijnringen ideaal! De houten gordijnringen geven net wat meer sfeer aan je huis dan andere materialen, zoals plastic of RVS.

Bij KARWEI hebben we een ruim assortiment aan gordijnhaken en gordijnringen. Er zit altijd een soort tussen die ervoor zorgt dat jij die leuke gordijnen op kunt hangen. Bekijk het assortiment online of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt!