tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Wielen & rollen

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Meubelwiel kopen bij KARWEI

Dankzij meubel zwenkwielen wordt het verplaatsen van meubels en huisraad bijzonder eenvoudig. In plaats van zware kasten tillen, rijd je deze gewoon naar hun bestemming. Elk soort meubelwiel dat je daarbij nodig kunt hebben, koop je met groot gemak bij KARWEI. Wij hebben online ons aanbod zwenkwielen in een overzicht gezet, waaruit je de meest geschikte kiest. Een meubelwiel is niet alleen een goede manier om zwaar tilwerk te voorkomen, maar ook spaart het gebruik ervan je vloer. Voor sommige soorten vloeren is een apart soort meubelwiel nodig, die je ruimschoots in ons assortiment zult aantreffen.

Meubel zwenkwielen voor elke toepassing denkbaar

Een meubelwiel kan op vele manieren gebruikt worden en niet elk type meubel wil je zomaar van meubel zwenkwielen voorzien. Zo past het prima onder een tv-meubel, maar niet bepaald onder een statige boekenkast. Voor die meubels waar je liever geen zwenkwiel onder zet, hebben we ook meubeltransporters. Mochten deze meubels dan een keer van hun plek moeten, dan biedt zo’n transporter uitkomst zonder dat je er permanent wielen onder hoeft te bevestigen. Waar je in ieder geval zwenkwielen onder wilt, is je bureaustoel. Heb je een bureaustoel met versleten wielen of blijken deze toch niet geschikt voor laminaat of parket? Een zwenkwiel voor een stoel is tussen ons aanbod snel gevonden.

Spaar laminaat en parket met een parketwiel

Het spreekt niet voor zich dat een meubelwiel ook op laminaat of parket gebruikt kan worden. Door te kiezen voor een parketwiel ben je er zeker van dat je meubelwielen de vloer niet beschadigen. Een parketwiel is een zwenkwiel voor een stoel – meestal een bureaustoel – dat specifiek is ontworpen voor gebruik op kwetsbare vloeren. Een rubberen laag om het wiel voorkomt beschadigingen aan een parket- of laminaatvloer. Zo’n speciaal parketwiel is bovendien ook nog eens veel stiller.

Online meubelwiel bestellen

Ben je op zoek naar een zwenkwiel voor een stoel of een ander type zwenkwiel? Bij KARWEI vind je het volledige aanbod van meubelwielen gewoon in de webshop. Het bestellen van wielen en andere kleine klusbenodigdheden en meubelbeslag kan echter niet online. Deze vind je wel in een KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt. Online zoek je het zwenkwiel uit dat je nodig hebt en check je gelijk of jouw KARWEI-bouwmarkt deze op voorraad heeft. Zo shop je goed voorbereid alle meubelaccessoires die je nodig hebt bij elkaar.

Recent bekeken