close

Traphekken

Traphekken kopen

Heb je een traphek nodig om je hond beneden of juist boven te houden? Of ben je net een gelukkige vader of moeder geworden en wil je er alles aan doen om je baby veilig te houden? Monteer dan een traphek aan de trap zodat er niks kan gebeuren! De baby, wanneer die eindelijk kan kruipen, kan zo nooit voorbij de bovenste trede komen wanneer die boven is en ernstige scenario’s worden zo volledig voorkomen. En wanneer je je hond juist beneden wilt houden, zodat die nooit meer je pantoffels in de slaapkamer kapot kan maken, dan is een traphek ook een ideale uitvinding voor jou. Maak je huis fijner en veiliger met de traphekjes van KARWEI!

Traphekjes in verschillende maten

Traphekken vind je bij ons in verschillende maten. Zo hebben we traphekjes met verscheidene hoogtes en kun je de breedte zelf afstellen zodat ze precies passen op de plek waar jij ze nodig hebt! De traphekjes zijn gemakkelijk zelf te monteren, scharniert in twee richtingen en heeft een veilige dubbele vergrendeling. Klinkt misschien ingewikkeld, maar de traphekjes open je gemakkelijk met een hand; handig wanneer je bijvoorbeeld je handen vol hebt met pannen, een volle wasmand of je laptop!

Traphek hout of metaal

Naast de praktische functie van traphekken, wil je natuurlijk niet dat deze veiligheidsmaatregel je hele inrichting verstoort. Ook hier hebben we rekening mee gehouden. Zo vind je bij ons traphekjes in neutrale kleuren, zoals wit en bruin, zodat ze enigszins met de trap verlengd worden en niet al te veel opvallen. Daarnaast zijn de traphekjes in verschillende materialen te verkrijgen: koop een traphek van hout of metaal, afhangend van het soort interieur dat je hebt. Een metalen traphekje staat mooi bij een modern of strakke inrichting, een traphek van hout bij een interieur met meer robuuste en aardse materialen.

Vind de traphek die je nodig hebt bij KARWEI. Bekijk onze aantrekkelijke prijzen online, bestel direct en kies zelf je bezorgdag! Of kom langs in een van onze bouwmarkten om ons assortiment traphekken te bekijken en vraag ons om advies.