• Reciprozaag
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Reciprozagen

16 resultaten

Reciprozaag kopen

Je bent bezig met een nieuwe creatie en je merkt dat er grof zaagwerk aan te pas zal komen met verschillende materialen. Dan heb je dus een echte krachtpatser nodig om het zaagwerk gedaan te krijgen. Een krachtpatser dan niet alleen door hout kunt snijden, maar ook door kunststof en metalen buizen. Daarom kun je bij KARWEI een reciprozaag kopen. Deze reciprozagen van KARWEI zijn compact en geschikt om veel verschillende materialen door te zagen. Gebruik een reciprozaag bijvoorbeeld als je een houten kruk met moderne kunststof poten wilt maken of andere creaties waar meerdere soorten materialen in zitten. Met de reciprozaag krijg je elke zaagklus voor elkaar.

Reciprozaagbladen

De reciprozaag is niet alleen een krachtige zaagmachine, maar is ook erg veelzijdig. Zo kun je er heel veel oppervlaktes mee doorzagen door middel van verschillende zaagbladen. Zo zijn er zaagbladen speciaal voor hout en metaal, maar zijn er bijvoorbeeld ook universele zaagbladen die geschikt zijn voor meerdere oppervlaktes. KARWEI heeft voor jou verschillende reciprozaagbladen voor allerlei oppervlaktes, zodat al jouw denkbare zaagwerk mogelijk is. Neem dus snel een kijkje op de pagina voor zaag accessoires en vind het zaagblad dat bij jou past!

Met de reciprozagen van KARWEI is geen enkele zaagklus meer te zwaar of te grof. Je kunt bij KARWEI een reciprozaag kopen tegen een aantrekkelijke prijs en zijn van kwalitatief goede merken zoals Bosch en LUX. Bekijk het hier online of kom ook eens langs in een van onze bouwmarkten voor advies.

Recent bekeken