close

Stoomreinigers

Kärcher Window Vac WV1 plus
Kärcher Window Vac WV1 plus
(3)
64.
95
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product
Kärcher Window VAC 2 Plus
Kärcher Window VAC 2 Plus
(2)
74.
95
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product
Bosch ruitenreiniger op accu Niet icm andere kortingsacties25 procent korting rood
Bosch ruitenreiniger op accu
89.95
67.
46
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 25-02-2018
.
Bekijk product
Alleen in de bouwmarkt te koop
Kärcher Floor Cleaner FC5
Kärcher Floor Cleaner FC5
(1)
279.
95
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product

Stoomreiniger kopen bij KARWEI

De kans is groot dat je bij het schoonmaken in huis een emmer water, schoonmaakmiddel en een spons of doek gebruikt. Met deze ouderwetse manier van reinigen haal je het vuil helaas niet weg: je verplaatst slechts het vuil. Bij het uitwringen krijgen bacteriën nog steeds een kans om te overleven in het water. Daarom kun je bij KARWEI stoomreinigers kopen. Door het kokende water dood je niet alleen de bacteriën, maar is het gebruik ook nog eens veel hygiënischer, duurzamer en frisser! Kom naar KARWEI voor stoomreinigers van bekende topmerken zoals Karcher.

Handstoomreiniger

Heb je lekker gekookt en is het fornuis smerig geworden? Of zit er een vlek op het bankstel? KARWEI heeft dan voor jou een handstoomreiniger. Deze handstoomreinigers zijn ideaal om de moeilijke plekjes te bereiken en om kleine oppervlaktes vuil te reinigen. Denk bijvoorbeeld ook aan hoeken en plinten van de vloer in de woonkamer. Met de handstoomreiniger zorg je ervoor dat deze er weer zo goed als nieuw uitzien!

Tapijtreiniger

Met de tapijtreinigers van KARWEI kun je perfect grotere oppervlaktes weer fris en schoon krijgen. Geef bijvoorbeeld de meubels in de woonkamer een opknapbeurt en je hebt weer gloednieuwe stoelen en banken. Bovendien zijn deze stoomreinigers ideaal voor de vloer. Met de tapijtreiniger kun je bijvoorbeeld de vloerbedekking en parket vloer grondig reinigen, waardoor je weer kunt genieten van een schone vloer.

Bij KARWEI kun je stoomreinigers kopen die geschikt zijn voor elk huishouden. Daarbij heeft KARWEI voor jou de beste merken geselecteerd zodat jij optimaal kunt genieten van een fris, schoongemaakt huis. Wil je weten welke stoomreiniger het beste bij jou past? Kom dan eens langs in een van onze bouwmarkten of bestel direct online.