• Boorhamer
  • Makita
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
3 resultaten
Makita boorhamer HR2460 Makita boorhamer HR2460 cashback
(4)
Breedte: 36.2cm Hoogte: 21.4cm Lengte: 84mm
De Makita boorhamer is onder andere ideaal voor het boren van gaten tot 14 millimeter, maar kan zelfs boren tot 24 millimeter in beton. De boorhamer heeft een speciale links-/re... De Makita boorhamer is onder andere ideaal voor het boren van gaten tot 14 millimeter, maar kan z...
185.
00
Bekijk alles in boorhamer
Makita boorhamer HR1841F incl. accessoires Makita boorhamer HR1841F incl. accessoires cashback
(1)
Breedte: 28.5cm Hoogte: 20.8cm Lengte: 75mm
De Makita Boorhamer is een lichtgewicht boor die in de vorm compact is en een goede grip heeft. Dit maakt werken boven het hoofd en andere moeilijk bereikbare oppervlakten erg e... De Makita Boorhamer is een lichtgewicht boor die in de vorm compact is en een goede grip heeft. D...
139.
00
Bekijk alles in boorhamer
Makita boorhamer HR2230 Makita boorhamer HR2230 cashback
(9)
Breedte: 35.7cm Hoogte: 21.4cm Lengte: 84mm
Met de Makita boorhamer HR2230 kom je probleemloos door hout, metaal en beton. De boorhamer is ideaal voor gaten tot 12 mm, maar kan tot 22 mm in beton. De links/rechts schakela... Met de Makita boorhamer HR2230 kom je probleemloos door hout, metaal en beton. De boorhamer is id...
135.
00
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in boorhamer

Boorhamer kopen bij KARWEI

Met een boorhamer boor je moeiteloos in hout, metaal en beton. Niet gek dus dat een boorhamer voor veel klussers een onmisbaar stuk gereedschap is. Bij KARWEI heb je de keuze uit veel verschillende boorhamers. Gaat jouw voorkeur uit naar een Makita boorhamer? Of heb je toch liever een Bosch boorhamer? Wat je ook nodig hebt, je bestelt het elektrisch gereedschap snel en gemakkelijk in onze webshop.

Het verschil tussen een pneumatische boorhamer en een klopboormachine

Een klopboormachine en een pneumatische boorhamer hebben veel overeenkomsten. Toch zit er een heel erg belangrijk verschil tussen deze twee soorten boren. De hamerfunctie van de boorhamer is veel sterker dan die van een klopboormachine. Dat betekent dat je met een boorhamer veel eenvoudiger in harde materialen zoals steen en beton boort. Een klopboormachine is door de minder krachtige klopfunctie geschikt voor het boren in stevige materialen zoals metaal en metselwerk. Ook zijn er apparaten die meerdere functies hebben.

Welke boorhamer is geschikt voor jou?

Als je een pneumatische boorhamer zoekt, heb je de keuze uit veel verschillende modellen en merken. Wie een veelzijdige machine nodig heeft, kiest voor deze Bosch boorhamer.
Een lichtgewicht exemplaar is deze Makita boorhamer. Maar er zijn nog veel meer goede boorhamers verkrijgbaar. Ga je de boorhamer veel gebruiken? Kies dan voor een boorhamer met extra accu. Zo kom je nooit zonder stroom te zitten.

Advies voor al jouw klussen

Ga jij een boorhamer kopen, maar twijfel je nog over welk exemplaar? Kom dan langs in een van onze bouwmarkten. Hier bekijk je de verschillende boorhamers en staan onze medewerkers voor je klaar met advies. Zo weet je snel welke boorhamer het beste bij jou en je klus past. Bekijk voor je aan de slag gaat ook zeker ons klusadvies. Hier vind je handige tips en tricks over uiteenlopende klussen. Zo ga jij goed voorbereid aan de slag.

Recent bekeken