1 resultaten
Bekijk de TOP 10
Profoon telefoon PDX-2908 Dect 20 procent keuze rood 20 procent keuze rood
1 klantreview
Telefoon voor senioren Als comfortabel bellen voorop staat, ook als het gehoor- of zichtvermogen wat afneemt, dan is de PDX-2808 telefoon voor senioren een uitstekende keus. Het... Telefoon voor senioren Als comfortabel bellen voorop staat, ook als het gehoor- of zichtvermogen ...
31.
99
39.
99
39.99
* Bij toepassing keuzekorting
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in telefoon

Telefoons kopen bij KARWEI

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal een mobiele telefoon, toch is het heel fijn om een huistelefoon te hebben. De verbinding van een vaste telefoon is betrouwbaar en storingsvrij. Daarnaast ben je bij het hebben van vaste telefonie goed bereikbaar, mocht je mobiele telefoon kapot gaan of geen batterij meer hebben. Reden genoeg om een DECT-telefoon aan te schaffen. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications. Het is een standaard voor draadloze vaste telefoons en biedt vele voordelen.

Voordelen van een DECT-telefoon

Met een DECT telefoon ben je met een vaste lijn overal in huis bereikbaar. Zelfs in je tuin of bij de buren blijft de verbinding goed. Een DECT telefoon komt vaak in een hele set van twee of zelfs drie telefoons. Zo heb je op elke verdieping een telefoon tot je beschikking. Een telefoontje missen of van de trap af rennen om de telefoon op te nemen behoort tot de verleden tijd. Want van de trap vallen, daar wil je niet aan denken! Bij KARWEI vind je verschillende modellen telefoons die uitgerust zijn met handige functies zoals voicemail en nummerherkenning.

Type vaste telefoons

Bij KARWEI helpen we je graag bij het vinden van jouw nieuwe telefoon. Daarom houden we het graag overzichtelijk. Daarnaast heb je keuze uit verschillende modellen met verschillende opties. De meeste sets worden met twee oplaadstations geleverd en twee telefoontoestellen, maar een derde toestel is vaak ook mogelijk. Bovendien vind je in ons assortiment ook huistelefoons met grote toetsen voor oudere mensen en mensen met een visuele of lichamelijke beperking.

Vaste telefoon kopen?

Heb je de DECT telefoon gevonden die je zocht? Bestel dan direct online. Als je op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dan heb je jouw nieuwe telefoon morgen al in huis. Weet je nog niet welke telefoon je moet kiezen? Kom dan langs de bouwmarkt bij jou in de buurt. Onze medewerkers geven je graag advies! Bekijk ook alle telefoonaccessoires in ons assortiment voor kabels van en naar je oplaadstation.

Recent bekeken