Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Dakramen

31 resultaten

Dakramen kopen bij KARWEI

Wil je een dakraam kopen? Een mooi dakraam creëert een ruimtelijke sfeer in je kamer en laat je ook binnen genieten van het heerlijke natuurlijke licht. Een kiepsysteem geeft de mogelijkheid om in beperkte ruimtes je raam te openen en frisse lucht binnen te laten komen. Handig in je badkamer, maar ook op zolder. Met een dakraam tegen de schuine wand maak je meer van je donkere zolderkamer dan alleen een opbergplaats; zo kun je hier een slaapkamer of misschien een hobbykamer creëren. Bekijk ons ruime assortiment dakramen van bekende topmerken en vind je ideale dakraam.

Fakro dakramen

Handig aan de goede kwaliteit Fakro dakramen zijn de bereikbare onderhandgrepen. Dankzij deze onderhandgrepen kun je jouw dakraam hoger inbouwen. Dit zorgt voor nog meer daglicht en ventilatie in je kamer. Zo ben je verzekerd van meer ruimte, rust en een betere concentratie. Tevens geven meerdere kleine dakramen meer licht dan één groot dakraam. Dit kan dus iets zijn om rekening mee te houden bij het ontwerpen van je kamer. Ook zitten er op de Fakro dakramen van KARWEI een goed slot om indringers buiten te houden.

Daarnaast kun je met de verschillende stijlen dakramen variëren met de sfeer die je neer wilt zetten. Donkerdere of grijze dakramen zijn perfect voor een meer eigentijdse sfeer, of juist een wit dakraam voor een neutrale uitstraling. Ook met mooie dakraamgordijnen kun je de juiste sfeer creëren. We hebben ook all inclusive pakketten, op die manier ben je verzekerd van een compleet dakraam.

Bekijk hier ons volledig aanbod en bestel direct je dakramen online en laat ze op een gewenst moment thuisbezorgen! Of kom langs bij een van de KARWEI bouwmarkten bij jou in de buurt voor meer informatie over onze dakramen.

Recent bekeken