Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kinderstoelen

4 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kinderstoelen kopen bij KARWEI

We fietsen wat af in Nederland en dat doen we lang niet altijd alleen. Kleine kinderen kunnen mee op de fiets dankzij kinderstoelen, op maat gemaakt voor ons favoriete vervoersmiddel. KARWEI brengt kinderstoelen en alle fietsaccessoires om ze te bevestigen en onderhouden dichtbij. Zo wordt het monteren van een kinderzitje op je fiets erg eenvoudig. Dankzij dit kinderzitje neem je de kleine eenvoudig mee naar de winkel en ook het halen en brengen van en naar school wordt letterlijk kinderspel. Bekijk daarom hier ons aanbod kinderstoelen en maak het jezelf gemakkelijk.

Alles voor een kinderzitje op de fiets

Natuurlijk wil je je kind veilig en comfortabel vervoeren op de fiets. Gelukkig is dat niet moeilijk, je hebt er alleen het juiste materiaal voor nodig. Een kinderstoeltje op je fiets is in een klein uurtje te monteren. Alles dat je daarvoor nodig hebt, vind je hier bij KARWEI; het kinderzitje zelf, maar ook voetsteunen, windschermen, kussens, reflectoren en verlichting. Alles om veilig en comfortabel te fietsen vind je hier, óók met een kinderstoeltje op je fiets.

Kinderstoeltje en accessoires

Een compleet kinderstoeltje is meestal van alle gemakken voorzien en behoeft weinig extra’s om veilig en comfortabel te zijn. Voetsteunen, rugleuning en zelfs gordels zijn meestal inclusief. Dergelijke kinderstoelen zijn vooral bedoeld voor de allerkleinsten. Voor iets oudere kinderen is soms wat meer maatwerk nodig. Ook daarvoor reikt KARWEI je al het nodige aan. Met rugsteun en kussen benut je de ruimte op je bagagedrager optimaal. Dat geeft meer flexibiliteit en helpt je om je kind mee te nemen als het te groot wordt voor het kinderzitje, maar nog niet zelf kan fietsen.

Online kinderstoelen bestellen

Om een kinderzitje op de fiets te bevestigen, hoef je niet eens langs onze bouwmarkt, al mag het natuurlijk wel. Je kinderzitje en alles dat je daarvoor nodig hebt, bestel je snel en eenvoudig online bij KARWEI. Mocht je kinderstoelen en alle toebehoren toch liever bij ons in de bouwmarkt kopen, dan is deze nooit ver weg. Online check je de voorraad van de KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt. Zo weet je meteen of het artikel dat je nodig hebt daar nog te krijgen is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je jouw kinderstoeltje en accessoires ook online bestellen en bij je plaatselijke bouwmarkt laten bezorgen.

Recent bekeken