Tuinverlichting & tuinlampen

Buitenlampen kopen bij KARWEI

Als je ook ’s avonds wil genieten van je tuin is goede tuinverlichting precies wat je nodig hebt. Op warme zomeravonden geniet je zo nog langer van je terras, maar ook in de donkere maanden heb je veel plezier van een goed verlichte tuin. Vanuit je huis kijk je zo niebt langer in een zwart gat, maar in je fraai aangelegde buitenruimte. Net als bij de inrichting van die tuin, helpt KARWEI je ook bij de verlichting van je tuin. Naast tuinverlichting vind je bij ons alle buitenlampen die je nodig hebt, zoals spots en feestverlichting. Zo zijn ook andere buiten gedeeltes van je woning, zoals je voordeur of voortuin, altijd goed verlicht.

Soorten tuinverlichting & buitenlampen

Bij KARWEI kies je uit vele verschillende soorten tuinverlichting en buitenlampen. In ons uitgebreide assortiment vind je zowel centrale verlichting als verlichting die accentueert. Zo belicht je een specifiek element uit je tuin, zoals een pad of vijver, of de gehele tuin met tuinpalen en sokkels, solarverlichting, wandlampen, spots en breedstralers. Bij alle verlichting geldt dat je van tevoren goed nadenkt over de plaatsing. Verlicht je tuinpad met spots in de grond, of zorg je voor extra veiligheid met breedtestralers met een bewegingssensor. Wil je geen buitenelektra aanleggen voor je buitenverlichting of ben je op zoek naar een duurzame oplossing? Dan biedt solarverlichting uitkomst. Deze laden zich op, zelfs als de zon niet schijnt. Zo is je tuin duurzaam verlicht en hoef je je over elektra geen zorgen te maken. Mocht je niet op de zon willen vertrouwen voor je verlichting, dan heeft KARWEI uiteraard ook de benodigde elektra in huis.

Maak je tuin mooier met buitenverlichting

Een goede buitenlamp is zowel bij licht als in het donker een prettige aanblik. Het aanbod tuinverlichting van KARWEI is dan ook samengesteld met oog voor detail en stijl. Variatie is het uitgangspunt, omdat niet iedereen hetzelfde zoekt. Voor wie houdt van minimalistische buitenverlichting die vooral niet te veel in de weg staat, zijn spots ideaal. Inbouwspots, die je geheel onder de grond plaatst, zijn erg sfeerverrijkend. Iets extravaganter zijn de tuinpalen en sokkels van KARWEI, die bijvoorbeeld mooi het begin van een pad markeren. De buitenlampen zijn in zowel moderne als klassieke stijl beschikbaar.

Buitenlampen online bestellen

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je tuin of terras te verlichten. In het ruime assortiment van KARWEI vind je altijd wel tuinverlichting die je aanspreekt. Bovendien koop je deze direct en eenvoudig online. Twijfel je nog over de juiste verlichting? In onze bouwmarkten bekijk je de verlichting in het echt. Ook is er altijd een specialist in de buurt om je meer informatie te geven. Bekijk ook onze tuinverlichting ideeën voor meer inspiratie.

Recent bekeken