Tuin

Tuin kopen bij KARWEI

Je tuin is misschien wel net zo belangrijk als je huis. Zeker bij mooi weer geniet je van je eigen stukje buiten. Juist daarom besteed je graag aandacht aan een mooie inrichting. KARWEI helpt je bij het goed en mooi inrichten van je buitenruimte. Zo kom je heerlijk tot rust in de tuin of ben je gezellig samen met vrienden en familie aan het barbecueën in de zon. Wat je ook wilt doen met je tuin en hoe je deze ook wilt vormgeven, KARWEI heeft alles voor je tuin in het assortiment en helpt je om er helemaal jouw stempel op te drukken.

De basis van een KARWEI-tuin

Bestrating en terras vormen de basis van jouw buitenruimte. Houd je van een strakke en moderne look? Kies dan voor een robuuste stenen bestrating. Ben je meer van de natuurlijke look? Dan kies je voor houten vlondertegels of vlonderplanken. Maak je natuurlijke tuin helemaal af met een gazon. Dit geeft een leuk contrast met de stenen bestrating. Een ander populair item: een vijver. Een kleine of grote vijver in de tuin is heel leuk om naar te kijken en van te genieten. Met name in de lente, wanneer de kikkers van de vijver hun thuis maken. Je tuinafscheiding hoort ook zeker bij de basis. KARWEI biedt verschillende soorten tuinhout aan om je tuin te begrenzen en hem ook van buitenaf een mooie en natuurlijke aanblik te geven. Je kan natuurlijk ook een kant een klare schutting gebruiken om dit te realiseren.

Aankleding van de tuin

Als de basis staat, is het tijd voor de aankleding. Met de juiste tuindecoratie komt je tuin helemaal tot bloei. Kies bijvoorbeeld voor mooie tuinmeubelen. Die zijn eigenlijk onmisbaar in je tuin. Een heerlijke loungeset waarop je helemaal kunt wegdromen en een ruime tuintafel met genoeg tuinstoelen om lekker aan te kunnen eten. Dan wordt buiten eten wel héél aantrekkelijk. Iets waarbij de barbecue niet mag ontbreken. Wil je er ook ’s avonds en ’s nachts een blik op kunnen werpen? Dat is met de juiste tuinverlichting geen probleem. De tuinverlichting van KARWEI is overigens ook bij daglicht het aanzien meer dan waard. Ook als je van tuinfeestjes houdt ben je bij KARWEI aan het juiste adres. Zo vind je bij ons verschillende soorten parasols, partytenten, schaduwdoeken en ook terrasverwarmers.

Artikelen voor in de tuin online kopen

Niet voor alles hoef je naar de bouwmarkt van KARWEI. De meeste van onze producten bestel je eenvoudig en voordelig online. Dan wordt het gewoon bij je thuisbezorgd. Jij hoeft het alleen nog maar aan te leggen of op zijn plek te zetten en je KARWEI tuin is binnen een mum van tijd af.

Recent bekeken