Tuin

Tuin bij KARWEI

De tuin is het verlengstuk van je huis. Als de temperatuur buiten stijgt, ben je steeds vaker buiten. Je wilt dan ook dat je tuin er net zo mooi uitziet als je huis. In een verzorgde tuin kun je genieten van het mooie weer, heerlijk tot rust komen of gezellig samenkomen met vrienden en familie. Wat jij ook wilt doen in de tuin en hoe je jouw tuin ook wilt vormgeven, KARWEI heeft alles in huis voor je en helpt je om het helemaal jouw tuin te maken.

De basis

De basis van je tuin begint bij de bestrating & terras. Houd je van een strakke en moderne look, kies dan voor robuuste stenen bestrating. Ben je meer van de natuurlijke look, dan kies je voor houten vlondertegels of vlonderplanken. Maak je natuurlijke tuin helemaal af met een gazon. Een gazon kan ook een leuk contrast geven in een strakkere tuin met stenen bestrating. Een gazon vergt wel wat aandacht, heb je hier geen zin in kies dan voor kunstgras. Om je tuin nog iets extra te geven kun je een vijver aanleggen. Een vijver geeft je tuin een natuurlijke en speelse look. Als de basis van je tuin staat, dan heb je alleen nog een afscheiding nodig. Met het tuinhout van KARWEI kun je jouw tuin een mooie schutting of mooi tuinhek geven.

Je tuin aankleden

Als je de basis hebt gecreëerd, dan is het tijd om de tuin aan te kleden. De juiste tuindecoratie laat je tuin helemaal tot bloei komen. Dit doe je natuurlijk allereerst door een mooie set tuinmeubelen toe te voegen. Tuinmeubelen zijn onmisbaar in je tuin. Een heerlijke loungeset waarop je helemaal kunt wegdromen en een ruime tuintafel, met genoeg tuinstoelen, om lekker aan te kunnen eten. En wil je buiten eten, dan kan de barbecue natuurlijk niet ontbreken. Om je tuin verder aan te kleden, en om langer te kunnen genieten buiten, heeft KARWEI een breed assortiment aan buitenverlichting. Naast het praktische aspect, is verlichting ook een belangrijke sfeermaker.

Heb je kinderen, of komen er regelmatig kinderen over de vloer? Kijk dan eens bij het buitenspeelgoed, zo is je tuin direct kindvriendelijk. Ook als je van tuinfeestjes houdt ben je bij KARWEI aan het juiste adres. Zo vind je bij ons verschillende soorten parasols, partytenten, schaduwdoeken en ook terrasverwarmers.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je tuin, moet je je tuin goed onderhouden. KARWEI helpt je op weg met een breed assortiment tuinonderhoud, elektrisch tuingereedschap en hand tuingereedschap.

Recent bekeken