Raamdecoratie

Raamdecoratie kopen bij KARWEI

Raamdecoratie is, zoals de naam al zegt, decoratief van aard. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale, zachte kleuren maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Raamdecoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig vindt. Decoratie voor ramen komt voor in vele soorten en maten en voor iedere situatie hebben we bij KARWEI wel een gepaste oplossing.

Soorten raambekleding

In het uitgebreide assortiment van KARWEI vind je verschillende soorten raambekleding. Zo hebben we rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en uiteraard ook gewone gordijnen. Dan kun je er ook nog voor kiezen om de lichtinval in jouw woning op een andere manier te regelen, door bijvoorbeeld de toepassing van jaloezieën of lamellen.

Ieder type raambekleding heeft weer een eigen set aan karakteristieke eigenschappen. Zo verschillen ze in materiaal en opbouw, maar ook in hoeverre en op welke manier ze licht doorlaten. Een voorbeeld van de verschillende keuzemogelijkheden is zichtbaar in horizontale jaloezieën en lamellen. In principe zijn beiden opgebouwd vanuit hetzelfde idee, namelijk dunne langwerpige vlakken die je open of dicht kunt zetten. Beiden laten weer op een geheel eigen wijze licht door, horizontaal of verticaal. Ditzelfde verschil zie je bij rolgordijnen en vouwgordijnen. Beiden werken vanuit hetzelfde principe, maar zien er verschillend uit en dragen zo op een andere manier bij aan de sfeer in je kamer.

Wil je raambekleding kopen? Laat je inspireren door onze wooninspiratie en bekijk wat jij het mooist vindt. Online bestel je alles wat je nodig hebt om straks snel aan de slag te kunnen gaan!

Recent bekeken