11.
79
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Gardena

eb je planten, lange plantenrijen of heggen met ieder hun eigen waterbehoefte in je tuin staan? Kies dan voor de Gardena einddruppelaar. Dit artikel is onderdeel van het Gardena Micro-Drip-System en levert ongeveer 2 liter water per uur aan je planten. Wil je afzonderlijke planten besproeien, dan moet je de druppelaar in het uiteinde van een apart verkrijgbare verdeelbuis (3/16") draaien. De einddruppelaar wordt geleverd per 25 stuks, zodat je meerdere planten(rijen) in je gazon los kunt voorzien van constant water. Met de meegeleverde reinigingsnaald maak je vervuilde druppelaars eenvoudig schoon. Kortom: een handig hulpmiddel voor planten die een aparte behandeling nodig hebben.

Hoe werkt slim bewateren?

Met het aanleggen van een slim bewaterings systeem zorg je ervoor dat je tuin altijd automatisch wordt bewaterd. Het systeem herkent zelf momenten waarop het water moet geven. Dus of je op vakantie bent of gewoon thuis, je hebt geen omkijken meer naar het bewateren van je planten. Je kan ook handmatig de bewatering regelen door gebruik te maken van de app.

Je start met een besproeiingscomputer, waarop je een bijv. een druppelbuis kan aansluiten voor het langzaam bevochtigen van je planten. Daarnaast heb je een bodemvochtigheidssensor die je erop aan kan sluiten. Deze registreert of de grond besproeid moet worden en geeft dit door aan de computer. Zo kan je het slimme bewaterings systeem steeds meer uitbreiden voor een zorgeloos bewaterings systeem en een goed en groen onderhoud van je tuin.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 551230
EAN 4078500134002
Merk Gardena
Algemeen
Materiaal Kunststof
Type Druppelaar
Reviews worden geladen

Recent bekeken