16.
99 /m²
Per verkoopeenheid € 35.34
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Zelfklevende en eenvoudig te leggen PVC-stroken
  • normaal woongebruik
  • voelbare houtstructuur
  • 7 jaar fabrieksgarantie

Flexxfloors

Het Flexxfloors kunststof vloerdeel grijs bezaagd eiken 2,08 m2 vloerdeel is een authentieke keuze voor binnenshuis. Met zijn grijs bezaagd eiken decor heeft dit vloerdeel een warme en doorleefde uitstraling. Door een zelfklevende laag is hij eenvoudig en snel aan te leggen. Het vloerdeel is in elke ruimte binnenshuis te leggen en ook geschikt voor de trap, in combinatie met Flexxstairsprofielen. Deze vloerdelen worden geleverd met 7 jaar garantie, zodat je er nog lang mee vooruit kunt. Kortom, met het aanschaffen van het Flexxfloors kunststof vloerdeel grijs bezaagd eiken 2,08 m2 doe je zowel een praktische als een esthetische investering.

Leginstructie / Legtips

  • Leg een goede ondervloer
  • Houd rondom de vloer 1 cm ruimte vrij
  • Pas Flexxfloors pvc lijm toe om vloerdelen vast te hechten aan de basisvloer in ruimtes waar veel zonlicht schijnt. Op deze manier raakt de vloer niet los als deze warm wordt. 

Niet iedere vloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt ook dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Laat de Flexxfloors in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. De vloertemperatuur mag niet onder de 10 graden en boven de 28 graden komen. Flexxfloors click kan daarom niet in combinatie met direct zonlicht, zoals bijvoorbeeld in serres gebruikt worden.

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten.

Flexxfloors Silence Ondervloer 5 m2 (458799)
Deze ondervloer is geschikt voor zelfklevende vloeren en vloeren met click-systeem. De ondervloer is geluidsreducerend en warmte isolerend en draagt daarmee bij aan comfortabel wonen. De Silence ondervloer geeft een gecertificeerde geluidsrecuctie van 8dB (¿Llin) in combinatie met Flexxfloors click vloeren.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De vloer is voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruiken en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan uw vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen. 

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood en (Flexxfloors) hobby mes.

Garantie
De garantievoorwaarden staan op het label vermeld. Deze is via deze site ook te downloaden. Ook staat het aantal jaar garantie hierop aangegeven, dit is afhankelijk van de serie: Style 12 jaar en Deluxe 15 jaar.

 

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC vloerdeel klik
Productnummer 528183
Gewicht product 7.580 gr
Hoogte product 2 mm
Lengte product 15,2 cm
Breedte product 91,4 cm
Type(nummer) 528183
Merk Flexxfloors
Duurzaam huis Nee
Afmetingen uit verpakking
Lengte patroon 914.0 mm
Breedte patroon 152.0 mm
Dikte lamel 2.0 mm
Aantal m² per pak 2.08 m²
Aantal lamellen per pak 15.0
Lengte lamel (excl verbinding) 914.0 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 152.0 mm
Algemeen
Lijn Premium
Type Vinyl vloer
Materiaal Kunststof
Materiaal (detail) Polyvinylchloride (PVC)
Afwerking Houtlook met voelbare houtnerf
Uiterlijk
Vorm Plank
Decor Hout
V-groef Nee
Krasbestendig Nee
Houtlook/houtstructuur Ja
Voelbare houtstructuur Ja
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Gebruik
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Waterbestendig Ja
Geschikt voor trap Ja
Type verbinding Geen
Antislip Ja
Anti-statisch Ja
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Legmethode Zelfklevend
Reviews worden geladen

Recent bekeken