Combibox – Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium en Ficus met bloempot Grijs

28.
95
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Combibox met 4 stoere planten incl. pot
  • Inhoud: Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium, Ficus
  • Bloempot (mat)grijs van keramiek>
  • Gratis thuisbezorgd

Een combibox met vier stoere planten in ronde design bloempot. In dit pakket vind je de populaire ficus, een ‘echte’ koffieplant uit Ethopië en twee planten in frisse bonte kleuren: de Dieffenbachia en de Syngonium. De keramieken bloempot is matgrijs van kleur. De pot is 100% waterdicht en kan dus gerust overal worden neergezet. Het strakke ronde design past bij elk interieur.

De bekende Ficus (Benjamin) is een ijzersterke kamerplant en heeft een hoogte van 28 centimeter. De Coffea Arabia, is een koffieplant uit Ethopië. De koffieplant is 25 cm hoog en bloeit eens in de vier jaar. De Dieffenbachia herken je direct aan zijn lichtgroene bladeren met donkergroene rand. De Dieffenbachia is de langste van het stel met een hoogte van 30 centimeter. De Syngonium (hoogte 25 centimeter) heeft bonte wit/groen gekleurde bladeren en groeit lekker snel.

Verzorging planten

Koffieplant: Deze plant houdt van een lichte plek. De plant kan bij het raam worden gezet, maar niet op het zuiden. Houd de grond vochtig. De Coffea Arabica verbruikt niet veel water, de plant licht vochtig houden is voldoende. Je kan beter elke keer kleine beetjes water geven.
Dieffenbachia: Zet de Dieffenbachia op een lichte plek, maar niet in de zon. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is. Wat voeding geven in maart en april.
Syngonium: De Syngonium wil op een lichte plek staan, maar niet in direct zonlicht. De kleur van het blad geeft aan hoeveel licht de plant nodig heeft. Hoe lichter het blad, hoe meer licht. De plant doet het goed in een warme omgeving, maar zet de Syngonim niet boven een radiator.
Ficus: De Ficus staat het beste op een lichte / half-lichte plek. Zet tijdens de zomermaanden de ficus niet in de direct zon. Eenmaal een plek gegeven is het verstandig niet de ficus niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om aan nieuwe locatie te wennen. De ficus houdt van veel water, zo’n twee keer per week. Zorg ervoor dat de kluit niet uitdroogt.Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624175
Merk Geen
Algemeen
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 25.0 cm
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Potmaat 12.0 cm
Nederlandse naam Ficus Green Kinky, Coffea Arabica, Alocasia Polly, Dieffenbachia Compacta met pot Anna Antracite
Latijnse naam Ficus Green Kinky, Coffea Arabica, Alocasia Polly, Dieffenbachia Compacta
Met pot Ja
Watergeven Vochtig en nat
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Bol
Type Ficus
Hoogte na 1 jaar 30.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar Jaar

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Haardhout net
€ 3.99
Reviews worden geladen

Recent bekeken