Bistrotafel Hailey 70 cm

(1 klantreviews)
129.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Hout
  • Materiaal: Hout, Staal
  • Voorbehandeling hout: Gegrond

De Bistrotafel Hailey is een leuke compacte tafel met een luxe uitstraling. Het blad van de bistrotafel is vierkant en gemaakt van de hardhout soort Acacia. Het blad is met een naturel kleur olie afgelakt. Het onderstel van de bistrotafel is van staal. Het blad heeft als extra functie dat het inklapbaar is, wat makkelijk is bij het opbergen. Hout dat langdurig in de zon staat, kan na verloop van tijd verkleuren. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.

Afmetingen
Bistrotafel Hailey is 74 centimeter hoog, 70 centimeter breed en 70 centimeter diep.

Onderhoud gelakt meubel
Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water. Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Bistrotafel
Productnummer 561169
Gewicht product 13950 gr
Hoogte product 74.0 cm
Lengte product 70.0 cm
Breedte product 70.0 cm
Merk PURE
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Hout
Type Bistro tafel
Uitschuifbaar Nee
Vorm Vierkant
Materiaal Hout, Staal
Afmetingen
Dikte tafelblad 2.0 cm
Hoogte tot onderkant tafel 72.0 cm
Afmeting tafelpoot 5.0 cm, 5.0 cm, 72.0 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 2.0
Technische kenmerken
Voorbehandeling hout Gegrond
Inklapbaar Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken