Behang

Behang

Met het behang van KARWEI kan je elke ruimte in jouw huis een nieuwe uitstraling geven. Er zijn verschillende soorten behang. Zo heb je papieren behang waarbij je de banen insmeert met lijm en ze vervolgens op de muur plakt. Vliesbehang heeft de fijne eigenschap dat je de muur insmeert met een speciale behanglijm en de banen zo op de muur plakt. Mocht de baan verkeerd zitten, trek je hem gemakkelijk weer van de muur af en plak je hem opnieuw. Vliesbehang is ook zeer makkelijk te verwijderen waardoor het regelmatig wisselen van behang op jouw muur geen probleem is.

Glasweefselbehang is erg stevig omdat de glasvezels samengeperst worden. Glasweefselbehang, of glasvezelbehang, is leverbaar in een kleur, wit. Dit behang heeft als voordeel dat het makkelijk overschilderbaar is. Je krijgt dus een strak effect op de muur en kan deze elke kleur geven die je maar wilt.

Voor in de kinderkamer vind je bij KARWEI speels en kleurrijk behang welke je goed kan combineren met behangranden.

De nieuwste aanwinst in het assortiment van KARWEI in fotobehang. De naam zegt het al, dit is een foto gedrukt op behang. Je kan hier bijvoorbeeld een muur behangen met een steen print welke levensecht lijkt.

Uiteraard vereist elk behang weer zijn eigen behanglijm en behanggereedschap. Ook hiermee grijp je niet mis bij KARWEI.Aanbiedingen & acties

Altijd voordeel bij KARWEI

Vliesbehang uni wit (dessin 33-181)

Vliesbehang uni wit (dessin 33-181)

  9.99
7.49
icon Bekijk product
Vliesbehang sloophout wit (dessin 33-255)

Vliesbehang sloophout wit (dessin 33-255)

  19.99
14.99
icon Bekijk product
vtwonen fotobehang factory xl (dessin 89353)

vtwonen fotobehang factory xl (dessin 89353)

  15.62
11.71 /
icon Bekijk product

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.