Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Schuttingen en tuinschermen aanbiedingen

51 resultaten

Goedkope schuttingen bij KARWEI

Heb je een schutting nodig voor je nieuwe tuin om je van de buren af te zonderen en van volledige privacy te genieten? Vind hier verschillende stevige tuinschuttingen in de aanbieding om je woning ook buiten mooi af te maken. Wanneer het zomer is en je heerlijk in de zon wilt liggen, dan is het wel zo fijn om enige privacy te hebben. Ook wanneer je met de familie geniet van een lekkere barbecue en je liever niet hebt dat langslopende mensen steeds de tuin in kunnen kijken. Los dit op met een aantal tuinschermen en maak van je tuin een prachtig afgezonderd paradijsje. Vind op deze pagina alle tuinschermen in de aanbieding om voordelig maar mooi je tuin af te schermen!

Hardhout schutting aanbiedingen

De tuinschermen in de aanbieding variëren van hardhout schuttingen tot rietmatten, metalen roosters en vele meer. Wil je een kleine jungle bouwen in de tuin, kies dan bijvoorbeeld voor de rietmatten als tuinscherm. Hiermee creëer je een wilde bamboe-look die ook te gebruiken zijn voor de reling van je dakterras of balkon. Ze zijn namelijk gemakkelijk zelf op maat te maken. Zie je de wilde dieren al om je heen springen? Ga je liever voor een klassieke tuinschutting, ga dan voor de hardhouten schuttingen in de aanbieding. Deze stevige hardhouten tuinschermen zijn zeer gemakkelijk zelf te plaatsen, zijn bestand tegen zware weersomstandigheden en gaan daarom jarenlang mee. Bekijk hier welke hardhout schuttingen in de aanbieding zijn!

Tuinschermen in de aanbieding online

De tuinschermen in de aanbieding koop je zeer gemakkelijk online. De kortingen variëren periodiek, maar er zijn altijd goedkope tuinschuttingen te vinden die van jouw tuin een prachtig afgezonderd stukje grond maken; ideaal wanneer je kinderen vrij willen spelen of wanneer jij ongestoord je boek wilt lezen. Houd deze pagina in de gaten en maak binnenkort je tuin volledig af met mooie, stevige tuinschermen in de aanbieding!

Online vind en bestel je gemakkelijk goedkope schuttingen om ze vervolgens netjes bij je tuindeur afgeleverd te krijgen. Bekijk je de verschillende tuinschermen liever in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt, kom dan langs en we helpen je graag mee met je uiteindelijke beslissing!

Recent bekeken