Parasols & zonwering aanbiedingen

Geen resultaten onder categorie parasols & zonwering aanbiedingen

Parasols in de aanbieding bij KARWEI

Een parasol in de tuin is ideaal tijdens de warme zomerdagen in Nederland. Het is heerlijk om zo nu en dan vol in de zon te liggen, maar tijdens de heetste uren van de dag komt de parasol goed van pas. Creëer wat schaduw om gemakkelijk je boek te lezen of om te lunchen aan tafel. Zo geniet je nog steeds van het heerlijke weer, maar dan zonder knijpende ogen en zweetdruppeltjes op je voorhoofd. Daarnaast creëert een parasol ook sfeer in de tuin, want het uiterlijk van de parasols van KARWEI zijn zeer elegant met strakke lijnen. En nog mooier: hier vind je de favoriete parasols in de aanbieding!

Goedkope zonwering voor in de tuin

De goedkope zonwering voor buiten varieert van parasols voor naast de tafel tot schaduwdoeken die je aan verschillende kanten van de tuin spant. Er zijn parasols te vinden met een strakke, neutrale uitstraling, maar ook taupe kleurige parasols met een Oosterse look. Alle varianten houden de zonnestralen goed tegen, maar weet wel dat je nooit 100 procent beschermd bent tegen UV-straling! Over het algemeen houden de zonweringen zo’n 85 procent UV-straling tegen, dus we adviseren je altijd in te smeren wanneer je buiten van de zon en warmte geniet. Vind hier een collectie goedkope zonweringen die kwaliteit, stevigheid en elegantie bieden.

Grote parasols in de aanbieding

Bij KARWEI zijn ook grote parasols in de aanbieding te vinden. Onder deze parasols kan een heel gezin genieten van een beetje schaduw tijdens de hete zomerdagen. En wanneer de laatste zonnestralen van de dag venijnig in je ogen schijnen, dan komt een grote parasol die je kunt verstellen ook zeer van pas. Mocht er nog een plaatselijke windvlaag plaatsvinden, dan houden grote parasols en schaduwdoeken ook deze hindernis tegen. Geniet buiten tijdens het diner van de zomerdagen en creëer niet alleen een fijnere setting om te eten, maar ook sfeer! Een grote parasol of zonwering maakt van elke setting een intieme setting. Nog meer sfeer nodig? Bekijk ons klusadvies hoe je, in de schaduw onder de parasol, unieke tuindecoratie maakt!

Op zoek naar een parasol in de aanbieding voor de warme zomerdagen? Vind online bij KARWEI goedkope zonweringen en grote parasols in de aanbieding om de fijnste en mooiste setting te creëren! Kom je liever langs bij de bouwmarkt van KARWEI, dan helpen we je graag met je keuze.

Recent bekeken